Ρεκόρ εσόδων για NAGA

H NAGA Group AG αναφέρει ρεκόρ εσόδων περίπου 14 εκατομμυρίων δολαρίων το πρώτο τρίμηνο του 2021

H κυπριακή εταιρεία NAGA πάροχος του κοινωνικού δικτύου για τις συναλλαγές χρηματοπιστωτικής αγοράς NAGA.com, κατέγραψε ρεκόρ 2,9 εκατομμυρίων συναλλαγών και 70 δισεκατομμύρια δολάρια σε όγκο συναλλαγών, ενώ παράλληλα ρεκόρ σημειώθηκε και στον αριθμό λογαριασμών καθώς το πρώτο τρίμηνο προστέθηκαν 93.000, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, τα οποία παρουσιάζουν τα προκαταρτικά μη ελεγμένα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2021 της εταιρείας. 

>>> Διαβάστε επίσης: Η ΝAGA, το εργαλείο για τις επενδυτικές σας ευκαιρίες <<<

Σύμφωνα με τα προκαταρτικά αποτελέσματα οι μη ελεγμένες πωλήσεις του ομίλου αυξήθηκαν κατά 69% στα 13,7 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2021, ενώ ο αριθμός των συναλλαγών με πραγματικά χρήματα αυξήθηκε κατά 141%, στα 2,9 εκατομμύρια. Ο όγκος συναλλαγών ξεπέρασε τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια, αύξηση δηλαδή της τάξεως του 155%, ενώ οι εγγραφές αυξήθηκαν κατά 480%, σε 93.000 το πρώτο τρίμηνο του 2021, σε σύγκριση με 16.000 εγγραφές λογαριασμών το πρώτο τρίμηνο του 2020, με τη NAGA να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο εγγεγραμμένους λογαριασμούς, ενώ παράλληλα αύξηση κατά 475% σημειώθηκε και στο auto-copy εργαλείο της NAGA καθώς πάνω από 1,4 εκατομμύρια συναλλαγές αντιγράφηκαν με αυτό σε σύγκριση με 0,27 εκατομμύρια που ήταν το πρώτο τρίμηνο του 2020. 

>>> Μ. Μυλωνάς. Η ιστορία που πρέπει να ακούσουν ολοι οι startuppers <<<

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου και ιδιαίτερα με τις μετρήσεις ανάπτυξης. Βλέπουμε τριψήφια ανάπτυξη στις βασικές μετρήσεις μας. Από την αναδιάρθρωση το 2019 έχουμε επιτύχει ανάπτυξη για το 9ο συνεχόμενο τρίμηνο με το πρώτο τρίμηνο του 2021 να είναι το ισχυρότερο σε ολόκληρη την ιστορία της εταιρεία μας. Επιβεβαιώνει ότι το 2020 ήταν μόνο η αρχή. Η κοινωνική μας επιχειρηματική δραστηριότητα αναπτύσσεται πολύ έντονα και επεκτείνουμε σαφώς το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, υπογραμμίζοντας τον χαρακτήρα μας που επικεντρώνεται στην εμπειρία της FinTech και της εμπειρίας χρήστη. Η αυτόματη αντιγραφή οδηγεί 150% περισσότερο στη δραστηριότητα των χρηστών και βελτίωσε δραματικά τα ποσοστά μετατροπών μας, μειώσαμε τις μετρήσεις κόστους απόκτησης και βελτιώσαμε τις μετρήσεις», σχολίασε ο ένας εκ των CEO της NAGA Benjamin Bilski σχετικά τα αποτελέσματα.

Naga1

Ποιά είναι η NAGA

Η NAGA είναι μια καινοτόμος εταιρεία fintech που συνδέει απρόσκοπτα τις προσωπικές χρηματοοικονομικές συναλλαγές και τις επενδύσεις μέσω της πλατφόρμας κοινωνικών συναλλαγών. Η ιδιόκτητη πλατφόρμα της εταιρείας προσφέρει μια γκάμα προϊόντων, από διαπραγμάτευση μετοχών, επενδύσεις και κρυπτονομίσματα έως μια φυσική Mastercard.

φΟ δεύτερος CEO της Naga Group Μιχάλης Μυλωνάς

Επιπλέον, η πλατφόρμα επιτρέπει ανταλλαγές με άλλους εμπόρους, παρέχει σχετικές πληροφορίες στη ροή και δυνατότητες αυτόματης αντιγραφής για επιτυχημένες συναλλαγές μελών. Το NAGA είναι μια συνεργική συνολική λύση που είναι εύκολα προσβάσιμη και χωρίς αποκλεισμούς. Παρέχει μια βελτιωμένη βάση για το εμπόριο, τις επενδύσεις, το δίκτυο, να κερδίζεις και να πληρώνεις.


 

 
6788
Thumbnail