Σε αυτά τα γνωστά κτήρια Λευκωσίας & Λεμεσού ανοίγει ο Κωτσόβολος

Ξεκίνησαν οι εργασίες / Σε ποια γνωστά κτήρια σε Λεμεσό και Λευκωσία πρόκειται να στεγαστεί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην επέκταση του δικτύου των καταστημάτων του στην Κύπρο προχωρεί η μεγαλύτερη αλυσίδα τεχνολογίας στην Ελλάδα «Κωτσόβολος», ανοίγοντας δύο νέα καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό, όπως εξάλλου είχε αναφέρει και η Brief σε προηγούμενο της δημοσίευμα. 

Μάλιστα, όπως πληροφορείται η Brief η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για τα δύο της νέα καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό, τα οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στόχος είναι να λειτουργήσουν ταυτόχρονα και στις δύο επαρχίες, ενώ για όσους κάνουν τις αγορές τους μέσω διαδικτύου αξίζει να σημειωθεί πως το ηλεκτρονικό κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2021

Πιο συγκεκριμένα, το κατάστημα του Κωτσόβολου στη Λευκωσία θα στεγαστεί στο πρώην debenhams που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακαρίου (έναντι 360). 

btvcdadawdd

Στη Λεμεσό το νέο κατάστημα του Κωτσόβολου θα στεγαστεί στην Αγίου Αθανασίου 33, στο κτήριο όπου στεγαζόταν η iq option

btvrfceadwdawdwadawdad

Στο πλαίσιο αυτό άρχισε ήδη την αναζήτηση της ομάδας που θα στελεχώσει τα δύο καταστήματα, αναρτώντας μέσω της μεγαλύτερης πλατφόρμας εξευρέσεως εργασίας στην Κύπρο, Ergodotisi.com.

Από τις 14 θέσεις/αναρτήσεις αγγελιών που έχει δημοσιεύσει, οι 7 αφορούν το κατάστημα στη Λευκωσία και οι άλλες 7 το κατάστημα στη Λεμεσό.

Ειδικότερα, η εταιρεία αναζητά τόσο για το κατάστημα στη Λευκωσία όσο και για το κατάστημα Λεμεσού:

  • Διευθυντικό Στέλεχος / Deputy Store Manager
  • Σύμβουλο Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας και Συνδέσεων / Contract Expert 
  • Σύμβουλο Πωλήσεων / Sales Consultant
  • Τεχνικό Smartphone & Laptops / Smartphones & Laptops Technician
  • B2B Advisor
  • Ταμία
  • Αποθηκάριο

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις εργασίας ΕΔΩ.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Η εταιρεία «Κωτσόβολος»
Η εταιρεία «Κωτσόβολος» είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα τεχνολογίας στην Ελλάδα, με 93 φυσικά καταστήματα στη χώρα, ένα εξαιρετικά σύγχρονο e-shop, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και το μεγαλύτερο επισκευαστικό κέντρο στον κλάδο

Κάθε χρόνο, εξυπηρετεί περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια πελάτες, ενώ την περσινή οικονομική χρονιά ξεπέρασε τα 538 εκατομμύρια ευρώ σε τζίρο, όντας στη δεκάδα των μεγαλύτερων διεθνών εταιριών στη χώρα.

Σημειώνεται πως, η εταιρεία είναι μέλος της Βρετανικής Dixons Carphone, η οποία δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία, την Ελλάδα και τις Σκανδιναβικές χώρες.

 
5138