Σεμινάρια από ΕΥ: «Πιστοποίηση Γνώσης & Εφαρμογή Διατάξεων Φ.Π.Α»

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εχει επιδοτηθει απο την ΑΝΑΔ και θα διεξαχθεί κάθε Παρασκευή, για 4 συνεχόμενες εβδομάδες

H EY Κύπρου θα παρουσιάσει μια διαδραστική διαδικτυακή σειρά σεμιναρίων, με τίτλο «Πιστοποίηση Γνώσης και Εφαρμογή Διατάξεων Φ.Π.Α.». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εχει επιδοτηθει απο την ΑΝΑΔ και θα διεξαχθεί κάθε Παρασκευή, για 4 συνεχόμενες εβδομάδες από τις 5 μέχρι και τις 26 Μαρτίου 2021, από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Το ζωντανό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να εξοπλίσει τις νομικές - φορολογικές και οικονομικές ομάδες των οργανισμών με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες Φ.Π.Α. Απώτερος στόχος να ακολουθείται η σωστή εφαρμογή στις καθημερινές εταιρικές συναλλαγές και να αναγνωρίζονται τα σημεία συμμόρφωσης με το Φ.Π.Α.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Η δυναμική φύση της νομοθεσίας για τον ΦΠΑ καθιστούν την εκπαίδευση επιτακτική ανάγκη για λειτουργούς λογιστηρίου-νομικών τμημάτων καθώς και συμβούλους.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι κύριες διατάξεις της νομοθεσίας για τον Φ.Π.Α. θα αναλυθούν από πρακτικής πλευράς, μέσω παραδειγμάτων, μελετών περιπτώσεων και συχνών σεναρίων συναλλαγών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσω ομαδικών εργασιών να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους σε διάφορους τύπους συναλλαγών χρησιμοποιώντας διαδραστικές μεθόδους τεχνολογίας.

Βρείτε περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του προγράμματος, καθώς και φόρμα εγγραφής εδώ.

Για όσους δεν θα καταστεί δυνατό να παρακολουθήσουν τη ζωντανή μετάδοση, μπορούν να δουν την εκπαίδευση σε άλλο χρόνο δηλώνοντας συμμετοχή για τη διαθέσιμη μαγνητοσκόπηση. Εγγραφείτε εδω.

 
3557