Σεμινάριο ΕΥ Κύπρου:Φορολογική Ευθύνη & Ανθρώπινα Δικαιώματα

Θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 23 Ιουνίου 2021 από τις 11:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. στην αγγλική γλώσσα

Η ΕΥ Κύπρου, ως μέρος της συνεχούς σειράς ενημερωτικών ημερίδων, καλεί στελέχη εταιρειών, διοικητικούς συμβούλους, διευθυντές και άλλους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε ένα δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Διοικητικοί Σύμβουλοι Κυπριακών Εταιρειών: Φορολογική Ευθύνη και Ανθρώπινα Δικαιώματα».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου 2021 από τις 11:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. και θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Εμπειρογνώμονες των Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών της EY Κύπρου, ΕΥ Μάλτας και της Προύντζος & Προύντζος ΔΕΠΕ | EY Law θα καλύψουν πτυχές σχετικά με την ευθύνη διευθυντών Κυπριακών Εταιρειών. Θα δοθεί επίσης έμφαση στις υποχρεώσεις άμεσης φορολογίας – ΦΠΑ με παραπομπές στο πεδίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς τα θέματα αυτά τυγχάνουν συχνών εξελίξεων.

Η θέση των διευθυντών και ηγετικών στελέχων συνοδεύεται από σημαντική διαχειριστική και απορρέουσα προσωπική ευθύνη, δεδομένου των αποφάσεων που λαμβάνονται. Eπομένως επιβάλλεται να παρακολουθούν συνεχώς τις αλλαγές στον τομέα της φορολογίας, προκειμένου να ευθυγραμμιστούν με τις κατευθύνσεις των νόμων και κανονισμών, προστατεύοντας τις εταιρείες και τις θέσεις τους.

Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου οι ειδικοί θα αναφερθούν στα ακόλουθα ζητήματα:

1. Εταιρική – Νομική ευθύνη Διοικητικών Συμβούλων – Αξιωματούχων Κυπριακών Εταιρειών 

2.  Ευθύνες διευθυντών όπως προνοούνται στην Άμεση Φορολογία – ΦΠΑ 

3. Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Τομέα της Φορολογίας.

Η φόρμα εγγραφής στo διαδικτυακό σεμινάριο είναι διαθέσιμη εδώ.

*Εάν ενδιαφέρεστε αποκλειστικά για την μαγνητοσκοπηση του πιο πανώ σεμιναρίου, εγγραφείτε στη λίστα επικοινωνιών της EY Κύπρου για να λάβετε τις σχετικές πληροφορίες και συνεπώς ακόλουθες πρόσκλησεις σε μελλοντικές εκδηλώσεις. Consent form 2020_unlinked (ey-vx.com)

 
5399