Σχέδιο χορηγιών από ΚΕΒΕ για εκστράτειες crowdfunding

Όλες οι πληροφορίες

Έχετε μια ιδέα για την ανάπτυξη ενός προϊόντος ή υπηρεσίας στη Γαλάζια Οικονομία αλλά δεν έχετε το απαραίτητο κεφάλαιο; Θα θέλατε να ξεκινήσετε μια εκστρατεία crowdfunding για να συγκεντρώσετε κεφάλαια και να χρηματοδοτήσετε την υλοποίηση της ιδέας σας;

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στα πλαίσια συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό έργο ‘Blue Crowdfunding που συγχρηματοδοτείται από το διασυνοριακό πρόγραμμα Interreg MED 2014-2020 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ERDF), ανακοινώνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή συνολικά τριών (3) επιχειρηματικών ιδεών οι οποίες θα λάβουν χορηγία για την ανάπτυξη και υλοποίηση των δικών τους εκστρατειών crowdfunding.
 
Η πρόσκληση αφορά μικρομεσαίες και start-up επιχειρήσεις, νεοσύστατες εταιρείες, κοινωνικές επιχειρήσεις, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, και νέους επιχειρηματίες  στον κλάδο της Γαλάζιας Οικονομίας (π.χ. θαλάσσιο τουρισμό, θαλάσσιες μεταφορές, σκάφη αναψυχής, ιχθυοκαλλιέργεια, θαλάσσιες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κλπ.).

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<
 
Η χορηγία κάθε εκστρατείας θα δοθεί σε μορφή υπηρεσιών από εξειδικευμένους συμβούλους για τη σωστή προετοιμασία και ανάπτυξη μιας εκστρατείας crowdfunding, όπως ετοιμασία επιχειρηματικού πλάνου, ετοιμασία επικοινωνιακού πλάνου και στρατηγικής marketing, επιλογή κατάλληλης πλατφόρμας crowdfunding, παραγωγή διαφημιστικού υλικού, συμπερ. βίντεο, έτοιμο για ανάρτηση στην πλατφόρμα, κλπ.
 
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 12 Φεβρουαρίου 2021, ενώ όλες οι αιτήσεις θα χειριστούν με σειρά προτεραιότητας (‘first-come first-served’).
 
Για να υποβάλετε την αίτησή σας πατήστε ΕΔΩ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να πατήσουν εδώ ή να επικοινωνούν με το ΚΕΒΕ, φ/δι Δήμητρας Παλάοντα, τηλ. 22889840, [email protected]

Tags
 
3293
Thumbnail