Στα μέλη της ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου

Ο ΣΑΥΚ ιδρύθηκε το 1991, με κύριο στόχο την ενεργή συμβολή και προαγωγή της ασφάλειας και υγείας στην εργασία

Με ιδιαίτερη χαρά η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) καλωσορίζει τον Σύνδεσμο Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου (ΣΑΥΚ) στη δύναμη των μελών της.
 
Ο ΣΑΥΚ ιδρύθηκε το 1991, με κύριο στόχο την ενεργή συμβολή και προαγωγή της ασφάλειας και υγείας στην εργασία για την προστασία των εργαζομένων και του ευρύτερου κοινού.
 
O Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ, κ. Μιχάλης Αντωνίου ευχαρίστησε το ΔΣ του Συνδέσμου για την απόφαση τους να ενταχθούν στην ΟΕΒ, δηλώνοντας ότι η Ομοσπονδία θα παρέχει κάθε δυνατή στήριξη για επίτευξη των στόχων και σκοπών του ΣΑΥΚ.
 
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΣΑΥΚ, κ. Γιώργος Φλωρίδης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ένταξη του Συνδέσμου στην ΟΕΒ θα είναι πολλαπλά επωφελής για  τη διαμόρφωση και προώθηση πολιτικής και στόχων στον τομέα της ασφάλειας και υγείας στην Κύπρο.
 
 Στην φωτογραφία, από αριστερά προς δεξιά (καθήμενοι) οι κ. Κυριάκος Λοΐζου (Μέλος), κ. Γιώργος Φλωρίδης (Πρόεδρος), κ. Μιχάλης Αντωνίου (Γ.Δ. ΟΕΒ), κα Μαρία Θεοχαρίδου (Μέλος), (όρθιοι) κ. Γιώργος Σάββα (Μέλος), κ. Ευσέβιος Χατζηκώστας (Μέλος), κ. Θωμάς Ευαγγέλου (Γραμματέας). Απουσιάζει η κα Ειρήνη Χρυσού (Ταμίας).
 

Tags
 
5377