Στην Baker Tilly South East Europe η Μόνικα Ιωαννίδου Πολεμίτη

Ανέλαβε Διευθύντρια Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Στρατηγικής και Διοίκησης

Η εταιρεία Baker Tilly South East Europe, ανακοίνωσε σήμερα (3/10) ότι καλοσωρίζει την Μόνικα Ιωαννίδου Πολεμίτη στη θέση της Διευθύντριας Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Στρατηγικής και Διοίκησης.

>>>Δείτε ακόμη: Η&M: Ανοίγει κατάστημα στο Nicosia Mall

Ειδικότερα σημειώνεται πως η κα.  Ιωαννίδου Πολεμίτη, μέσα στα 15 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας, έχει υλοποιήσει έργα για λογαριασμό εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς (όπως δημόσιος, ναυτιλιακός, χρηματοοικονομικός τομέας και τηλεπικοινωνίες), ενώ παράλληλα έχει διατελέσει Project Manager σε μεγάλο αριθμό διακρατικών έργων σε τομείς όπως π.χ. ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τεχνολογίες ανοιχτών δεδομένων και καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές.

Τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην υποστήριξη εταιρειών με την εισαγωγή και υιοθέτηση καινοτόμων διαδικασιών, την ανάπτυξη εσωτερικών προγραμμάτων καινοτομίας ή/και συνεργασίες νεοφυών επιχειρήσεων.

Η η κα. Ιωαννίδου Πολεμίτη έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε διάφορα συνέδρια ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάρια, μιλώντας για τις τάσεις της τεχνολογίας και τις βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στον επιχειρηματικό κόσμο.

Πριν από την ένταξή της στην Baker Tilly South East Europe, η κα. Ιωαννίδου Πολεμίτη ήταν μέλος της Διοικητικής Ομάδας του Ομίλου MAP S.Platis. Πριν από αυτό κατείχε τη θέση της Διευθύντριας, Financial Advisory Services στην Deloitte καθώς και Διευθύντρια στο Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ίδιας εταιρείας.

Η κα. Ιωαννίδου Πολεμίτη αναφέρεται, είναι κάτοχος πτυχίου BA (Hons) Οικονομικών και Πολιτικών από το Πανεπιστήμιο του Essex (Ηνωμένο Βασίλειο) και MSc Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου (Ηνωμένο Βασίλειο).


 

 
7681