Το εκσυγχρονισμένο πρατήριο προσφέρει καύσιμα κίνησης, διανομή πετρελαίου θέρμανσης & τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά Eni

Στην Πάφο λειτουργεί, από τις αρχές Ιουλίου 2019, το όγδοο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni. Πρόκειται για το πρώην πρατήριο Agip στη λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων 108, στην Πάφο, υπό τη διεύθυνση του κ. Κώστα Μαρμαρά.

Το νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο Eni προσφέρει καύσιμα κίνησης, διανομή πετρελαίου θέρμανσης καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά Eni. Επιπρόσθετα, παρέχει υπηρεσίες όπως έλεγχο και αλλαγή λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών, πλύσιμο οχημάτων με υπερσύγχρονο αυτόματο πλυντήριο και κατάστημα. 

>>> ΟΛΑ ΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ <<<

Η μετονομασία εντάσσεται στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας της εταιρείας πετρελαιοειδών Petrolina (Holdings) Public Ltd και του ιταλικού κολοσσού Εni S.p.A. Τα πρατήρια της Εταιρείας που λειτουργούν κάτω από την εμπορική ονομασία Agip, θα μετονομαστούν σταδιακά σε Eni. 

Η αναβάθμιση βασίζεται στα νέα πρότυπα εμφάνισης της Eni διεθνώς στη λιανική αγορά. Το πρατήριο πληροί τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε θέματα ασφάλειας, λειτουργικότητας, περιβάλλοντος και εμφάνισης.

 
1206
Thumbnail

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η κλήρωση του Τζόκερ που μοίραζε τουλάχιστον 1.350.000 ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κύριας κατηγορίας κερδών (5+1).

ad1mobile

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

ad2mobile

Οι τυχεροί αριθμοί που αναδείχθηκαν στη σημερινή κλήρωση είναι οι: 3, 25, 12, 8, 31,

και ΤΖΟΚΕΡ ο αριθμός: 5
 

article 1