Στις top10 πιο instagrammable μαρίνες στον κόσμο η μαρίνα Λεμεσού

Καταγράφει 75.776 δημοσιεύσεις - Δείτε τις 10 πιο δημοφιλείς μαρίνες στο Instagram, σύμφωνα με το Compare the Market

Είτε ψάχνετε για έναν προορισμό που θα προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες είτε απλώς ψάχνετε για τη πιο θεαματική μαρίνα, το Compare the Market, με έρευνα του, αποκάλυψε τις 10 πιο δημοφιλείς μαρίνες superyacht με βάση δεδομένων του Instagram.

Σύμφωνα με την έρευνα του Compare the Market, η μαρίνα της Λεμεσού καταλαμβάνει την 6η θέση ως η πιο διάσημη μαρίνα στο Instagram με 75.776 δημοσιεύσεις ενώ η μαρίνα του Miraggio στη Χαλκιδική βρίσκεται στην 9η θέση με 22.326 δημοσιεύσεις.

>>> Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την μελέτη <<<

Την πρώτη θέση κατέλαβε η πετριγυρισμένη από ουρανοξύστες και καθαρά νερά μαρίνα του Ντουμπάι με πάνω από 4 εκατ. δημοσιεύσεις ενώ η Marina del Ray στο LA και η Marina di Porto Cervo στη Σαρδηνία διεκδικούν τη δεύτερη και την τρίτη θέση, με 661.043 και 572.721 δημοσιεύσεις αντίστοιχα.

Δείτε πάρακατω την λίστα με τις 10 κορυφαίες μαρίνες σε όλο τον κόσμο:

γμχ

Σχολιάζοντας την έρευνα, η Anna McEntee, διευθύντρια της Comparethemarket, ανέφερε: 

«Όταν ταξιδεύετε σε πολυσύχναστα τουριστικά σημεία, όπως οι μαρίνες, είναι σημαντικό να έχετε ταξιδιωτική ασφάλιση, ειδικά αν μεταφέρετε χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα, όπως ακριβές φωτογραφικές μηχανές. Η ύπαρξη του σωστού επιπέδου ταξιδιωτικής ασφάλισης μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, αν πέσετε θύμα κλοπής ή χάσετε τα αντικείμενά σας».

 
7856