Στο The Mall of Engomi τα πιο μαγικά Χριστούγεννα

Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Έγκωμης με το The Mall of Engomi

Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Έγκωμης με το The Mall of Engomi για όλους τους δημότες Έγκωμης και όχι μόνο! Το αγοραστικό κοινό είναι έτοιμο να ανακαλύψει δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η ετήσια γιορτινή εκδήλωση «Χριστούγεννα στην Έγκωμη» το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στην λεωφ. 28 ης Οκτωβρίου, στην Έγκωμη.

Η εκδήλωση ξεκινά από τις 11 το πρωί και ολοκληρώνεται μέχρι τις 7 το απόγευμα. Ο δήμαρχος της Έγκωμης κος Ζαχαρίας Κυριάκου πρόκειται να κορυφώσει το εορταστικό κλίμα με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 6 το απόγευμα, το οποίο θα σηματοδοτήσει την έναρξη των πιο μαγικών Χριστουγέννων.

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτές που όλοι εκφράζουμε την αγάπη μας προς τον συνάνθρωπο μας. Έτσι, στην εκδήλωση θα στηθούν φιλανθρωπικές αγορές για να υποστηριχθούν οργανισμοί που έχουν ως κύριο μέλημα τους την βοήθεια απέναντι σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Μερικοί από τους οργανισμούς που θα βρίσκονται εκεί είναι το Καραισκάκειο Ίδρυμα, ο Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος Ζωή, η Europa Donna, η Grant Thornton Foundation, κ.α.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Μια σειρά από δραστηριότητες, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για να τους ταξιδεύσουν στα πιο μαγικά Χριστούγεννα. Χειροτεχνίες, αφήγηση από τους ήρωες των εκδόσεων Γνωσιτεχνία, Βατραχογιάννης και Κουκουαθηνά, φουσκωτό, παιχνίδι στόχου, ζωγραφική προσώπου και εργαστήρι ρομποτικής δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Παράλληλα, στον χώρο τα παιδιά θα μπορούν να βγάλουν δωρεάν αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη σε Photobooth καθώς και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία με το τρενάκι στο γειτονικό παιχνιδότοπο Παπαφιλίππου και ταχυδακτυλουργικά κόλπα από την μεγάλη ομάδα μάγων Λιοτάτη.

Χορωδίες από το Μουσικό Εργαστήρι Γιώργου Θεοφάνους, το Νηπιαγωγείο Happy Feet, το Εργαστήρι Μουσικής και Θεάτρου Μαρίας Χρυσοστόμου, κ.α, ενισχύουν με μουσικό χρώμα την εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα κλείσει με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ευχές και παινέματα από την Παιδική Χορωδία «Μουσικοί Ορίζοντες»/Ανθή Παπαφιλίππου και τη Νεανική Χορωδία «Μουσικοί Ορίζοντες» και ακολούθως από συναυλία από τους εκπληκτικούς Παπιγιόν band.
Υποστηρικτές: Center for Social Innovation, Papafilippou, KFC, Κοινοτική Αστυνόμευση, Ταξίδι στην Εκπαίδευση, 48 Σύστημα Προσκόπων Έγκωμης, Γνωσιτεχνία, Σύνδεσμος &amp; Τάγμα Άγιου Ιωάννη.

Πολλές εκπλήξεις ακόμα σας περιμένουν στην ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Έγκωμης και του The Mall of Engomi, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

f

Σχετικά με το The Mall of Engomi

Το The Mall of Engomi λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2007. Τα καταστήματα σήμερα συμπληρώνουν πέραν των 14,000 τ.μ. σε ισόγειο και πρώτο όροφο. Το κτίριο περιλαμβάνει ισόγειο αλλά και υπόγειο χώρο στάθμευσης με χωρητικότητα των 500 χώρων στάθμευσης.

Η τοποθεσία του The Mall of Engomi είναι σημαντική καθώς εξυπηρετεί τους Δήμους και τις περιοχές της Δυτικής Λευκωσίας όπως Άγιος Δομέτιος, Έγκωμη, Μακεδονίτισσα, Ανθούπολη και τα χωριά Κοκκινοτριμιθιά, Παλιομέτοχο κ.ά.
Επίσης η παρουσία του The Mall of Engomi έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής της Έγκωμης και συγκεκριμένα της Λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου και παρόδων.
Σημαντική είναι η θέση του εμπορικού κέντρου ακόμη γιατί βρίσκεται μεταξύ 2 Πανεπιστημίων; του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Στα δύο αυτά πανεπιστήμια εκτιμάται ότι φοιτούν γύρω στις 10,000 φοιτητές όχι μόνο από Λευκωσία αλλά από όλη την Κύπρο αλλά και χώρες του εξωτερικού. Οι φοιτητές αυτοί ζουν στη περιοχή κοντά στα πανεπιστήμια τους και εξυπηρετούνται από το Mall Engomi. Το The Mall of Engomi δέχεται περίπου 1.6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

About the Mall of Engomi

The Mall of Engomi is a local multifunctional retail centre located in West Nicosia within the boundaries of Engomi Municipality and is owned by Woolworth Commercial Centre PLC.The Shopping Centre is situated on a prime commercial high street with easy access, next to an upscale and densely populated residential area, very close to the Cyprus International Exhibition Fair, Makarios Stadium and a number of private universities. The Centre is developed on a total land area of 20,100sq.m by the 28th October Avenue in Engomi and has a 14,000
sq.m total leasable area for retail and leisure on two levels (Ground Level &amp; 1st Floor).
Easy movement between the two levels is managed through the use of a number of escalators, elevators and staircases. The Mall of Engomi provides easy access to disabled persons throughout the premises and offers important facilities such as disabled toilets, babies changing space and dedicated disabled parking places. The Mall of Engomi has a dedicated basement floor and over ground parking area with 500 parking places. About 1.6 million people visit The Mall of Engomi every year.

 
2229
Thumbnail