Στο σπίτι του Κωτσόβολου, πάντα κάτι γίνεται! 

Από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου, στο σπίτι της τεχνολογίας σε Λευκωσία και Λεμεσό σε περιμένουν μεγάλες προσφορές

O Κωτσόβολος με σχετική ανακοίνωση, σε προσκαλεί στο σπίτι του στα καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό, για να ανακαλύψεις πως κάτι γίνεται, κάτι ψήνεται και κάτι καινούριο έρχεται! Έλα από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου σε ένα από τα δύο state-of the art καταστήματα, και βρες μοναδικές προσφορές σε οικιακές συσκευές και προϊόντα τεχνολογίας, λάβε μέρος σε live events και διαγωνισμούς για να κερδίσεις πλούσια δώρα και ζήσε πολλές άλλες εκπλήξεις! 

Στο σπίτι της τεχνολογίας του Κωτσόβολου, σημειώνεται, θα συμβαίνουν πάντοτε πράγματα που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη. Γι’ αυτό από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου, τα καταστήματά του σε Λευκωσία και Λεμεσό, σε «περιμένουν» για να ζήσεις έναν κόσμο γεμάτο εμπειρίες και να επωφεληθείς αποκλειστικών προσφορών. 

Η αυλαία άνοιξε με ένα live link την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, όπου ο Super FM θα εκπέμψει ζωντανά από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι από τον Κωτσόβολο στη Λευκωσία. Όσοι τυχεροί παρευρεθούν σε ένα από τα δύο καταστήματα για να παρακολουθήσουν το live link, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν διπλές προσκλήσεις για το πιο συναρπαστικό, μουσικό event της Κύπρου, τα Super Music Awards.

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή! Όπως αναφέρεται, στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου, κάθε μέρα σε περιμένει και από ένα Live Cooking Event με γνωστούς σεφ να βάζουν «μπρος τις κατσαρόλες τους» σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κατάστημα του Κωτσόβολου στη Λευκωσία. Εκεί θα ζήσεις την εμπειρία ενός live cooking event και θα δοκιμάσεις on the spot λαχταριστές δημιουργίες των σεφ. Σημείωσε λοιπόν, πως την Πέμπτη 21/10 σε περιμένει ο σεφ Ιωάννης Χαραλάμπους, από τις 18.00-20.00, την Παρασκευή 22/10 την κουζίνα θα αναλάβει, για ένα γλυκό δίωρο από τις 18.00-20.00, η pastry chef Μαριέλλα Χρίστου και τέλος, το Σάββατο 23/10, από τις 11:00-13.00, την σκυτάλη παίρνει ο σεφ Αντρέας Καβάζης για να σε εντυπωσιάσει. 

Βάλε στην ατζέντα σου και κάτι ακόμα! Στον Κωτσόβολο σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσεις ή ακόμα και να λάβεις μέρος σε ένα από τα live gaming tournaments “League of Legends”, που διοργανώνονται καθημερινά από τις 19 - 22 Οκτωβρίου, 17:00 – 19:00, στις gaming areas “Here to Play” των καταστημάτων σε Λευκωσία και Λεμεσό. Στόχος σου μία θέση για τον μεγάλο τελικό των 16, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, για να κερδίσεις πλούσια gaming δώρα. 

Για όλους όσους αναζητούν ό,τι πιο σύγχρονο και δυνατό για gaming, έρχεται στην Κύπρο, το “Here to Play”, το digital community των K-MERS! Super δώρα, αποκλειστικές προσφορές, μοναδικό video περιεχόμενο, secret contests, top gaming events και πολλές άλλες εκπλήξεις σε περιμένουν από τις 20/10 στο heretoplay.kotsovolos.cy! Η αρχή γίνεται με έναν super διαγωνισμό με δώρο ένα PS5 και άλλα gaming δώρα, για όσους κάνουν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα. 

Και μη ξεχάσεις! Όταν επισκεφθείς ένα από τα δύο καταστήματα, να απαντήσεις στην ερώτηση του Διαγωνισμού ‘’Καλύτερη Ζωή’’, για να διεκδικήσεις καθημερινά, μοναδικά δώρα, όπως Hλεκτρικό Ποδήλατο Fiat 500, LG Tηλεόραση OLED 65', ηχείο BT BOWERS & WILKINS και άλλα φανταστικά δώρα τεχνολογίας που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.

Οι ημέρες διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι από Δευτέρα 18/10 έως Σάββατο 23/10, 11:00-19:00. 

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές πληροφορίες για αυτά που θα συμβούν  μπορείς να βρεις ΕΔΩ

 

 
6790