Συνάντηση Βουλευτών ΔΗΣΥ με ηγεσία ΟΕΒ - Τι συζητήθηκε

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας διατήρησης ανοιχτών καναλιών επικοινωνίας με κοινωνικούς εταίρους

Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού, αποτελούμενη από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, κ. Νίκο Τορναρίτη και τους Βουλευτές Λευκωσίας κ. Δημήτρη Δημητρίου, κ. Μιχάλη Σοφοκλέους και κα Σάβια Ορφανίδου, πραγματοποίησε σήμερα (30/9) συνάντηση με την ηγεσία της ΟΕΒ στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας στη Λευκωσία. 
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για διατήρηση ανοιχτών καναλιών επικοινωνίας με τους διάφορους κοινωνικούς εταίρους.
 
Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα και η ηγεσία της ΟΕΒ είχε την ευκαιρία να θέσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος μία σειρά σημαντικών θεμάτων που αφορούν τον βιομηχανικό κόσμο, τους εργαζόμενους και την οικονομία γενικότερα. 

Συζητήθηκαν, ανάμεσα σε άλλα, τα σχέδια στήριξης της απασχόλησης, η μεταρρύθμιση στη Δημοσία Υπηρεσία, η οικονομική βιωσιμότητα του ΓεΣΥ, η προσέλκυση και ενθάρρυνση ξένων επενδύσεων καθώς επίσης και επιμέρους θέματα που αφορούν τη βιομηχανία και το εμπόριο.
 
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διατήρηση της επικοινωνίας για ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων που επηρεάζουν την οικονομική δραστηριότητα του τόπου.
 

 
2990
Thumbnail