Συνάντηση Επιχειρηματικού Συνδέσμου με τον Πρέσβη της Ελλάδας

Νέες δράσεις για ανάπτυξη των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων Κύπρου – Ελλάδας

Νέες δράσεις για περαιτέρω ανάπτυξη των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων Κύπρου – Ελλάδας, συζήτησαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου και η ηγεσία του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου Ελλάδας.

Σε εθιμοτυπική συνάντηση που έγινε στην Ελληνική Πρεσβεία, ο κ. Παπαμελετίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη θετική πορεία που έχουν οι οικονομικές και εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών και επισήμανε ότι υπάρχουν προοπτικές για περαιτέρω διεύρυνση της επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας.

Εκ μέρους του Συνδέσμου ο Πρόεδρος του κ. Ιωσήφ Ιωσήφ ενημέρωσε τον κ. Πρέσβη για τις δραστηριότητες και τα νέα σχέδια του Συνδέσμου.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για μελλοντικές ενέργειες που θα αναληφθούν και οι οποίες θα φέρουν πιο κοντά τις οικονομίες και τις επιχειρήσεις των δύο χωρών. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνδέσου κ. Παναγιώτης Παπαφιλίππου και η Αντιπρόεδρος κα. Ξένια Φωτίου και εκ μέρους της Ελληνικής Πρεσβείας η Γραμματέας ΟΕΥ Α' κα. Σοφία Πουγούνια. 
 

Tags
 
7668