Σύνδεσμος Αυτοκινήτου: Στην Κύπρο ο Πρόεδρος του FIA ASN

Στην Κύπρο για συναντήσεις βρέθηκε ο κυπριακής καταγωγής Πρόεδρος του FIA ASN Development Task Force

Στην Κύπρο βρέθηκε τον περασμένο μήνα ο κυπριακής καταγωγής Πρόεδρος του FIA ASN Development Task Force κ. Andrew Παπαδόπουλος, αφού ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου είναι μια από τις Εθνικές Αρχές του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIA) επέλεξε να ενταχθούν στο πρόγραμμα FIA Sport Club Development.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου, ο κ. Παπαδόπουλος είχε συναντήσεις εργασίας τόσο με την ηγετική ομάδα όσο και με όλους τους ανά τομέα υπεύθυνους του Συνδέσμου, κατά την οποία ενημερώθηκε πλήρως για τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές τους και μετάφερε πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες από την πολυετή ενασχόλησή του με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς μεταξύ άλλων θήτευσε και ως Πρόεδρος του ASN της Αυστραλίας, ενός οργανισμού με 28.000 μέλη.
 
Αναφέρεται, επίσης, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος FIA Sport Club Development, η FIA θα συνδράμει ποικιλοτρόπως τους ανά χώρα αντιπροσώπους της, προκειμένου να αναπτυχθούν και να αναπτύξουν περαιτέρω το μηχανοκίνητο σπορ, στη μετά COVID-19 εποχή.

ΚΥΠΕ

 
6790