Συνεχίζεται η αναβάθμιση της Λεωφόρου Λάρνακος

Ξεκινούν οι εργασίες της Γ’ Φάσης

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 θα ξεκινήσει η τρίτη και τελευταία φάση των κατασκευαστικών εργασιών του έργου αναβάθμισης της Λεωφόρου Λάρνακος. 

Η Γ’ Φάση αφορά τις εργασίες μεταξύ των Λεωφόρων Σαλαμίνος και Διγενή Ακρίτα, στη νοτιοδυτική πλευρά της Λεωφόρου Λάρνακος, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 12 εβδομάδες.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Κατά τη διάρκεια της Γ’ Φάσης, η Λεωφόρος Λάρνακος θα λειτουργεί ως μονόδρομος μεταξύ της Λεωφόρου Σαλαμίνος και της οδού Αγίου Δημητρίου, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Σαλαμίνος. Το τμήμα μεταξύ της οδού Αγίου Δημητρίου και της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα θα παραδοθεί σε αμφίδρομη κυκλοφορία.

Η τροχαία κίνηση από τη Λεωφ. Σαλαμίνος προς τις Λεωφ. Δ. Ακρίτα και Λάρνακος θα εκτρέπεται δια μέσου των παρακάμψεων που φαίνονται στο χάρτη που επισυνάπτεται.  Κατάλληλη σήμανση θα τοποθετηθεί για τις σχετικές εναλλακτικές εκτροπές.

ΩΒ

Στο προσωρινά παραδοθέν στην κυκλοφορία τμήμα της Λεωφ. Λάρνακος υπάρχει προσωρινή σήμανση και ασφαλτόστρωση και για το λόγο αυτό οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

 
3590