Συνεχίζονται οι εργασίες για αντιπλημμυρικό έργο στην Λευκωσία

Συνεχίζονται οι εργασίας για το αντιπλημμυρικό έργο στην εντός των τειχών πόλης της Λευκωσίας και συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 8:30 το πρωί αρχίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες στο τμήμα της οδού Αθηνών, μεταξύ των συμβολών της με τις οδούς Πατριάρχου Γρηγορίου και Ονησίλου και σε τμήμα της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου.
 
Επίσης, το τμήμα της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου, από τη συμβολή της με την οδό Ζήνωνος Κιτιέως μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αθηνών θα παραμείνει κλειστό για περίοδο 10 ημερών. 

Διευκρινίζεται ακόμα ότι, στο πλαίσιο των εργασιών, δεν θα επιτρέπεται η διέλευση βαρέων οχημάτων με μήκος άνω των 7 μέτρων από την οδό Αγίου Αντωνίου προς την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου και η κύρια παράκαμψη των εισερχόμενων οχημάτων από την οδό Αγίου Αντωνίου θα γίνεται μέσω της οδού Αρχιμανδρίτου Κυπριανού και ακολούθως μέσω των οδών Ονησίλου και Ξάνθης Ξενιέρου.
 
Αντίστοιχα, τα οχήματα που εισέρχονται στην εντός των τειχών πόλη, μέσω της οδού Τρικούπη με κατεύθυνση την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου, μέσω της Πλατείας Τυλληρίας, λόγω των εργασιών που θα εκτελούνται, θα πρέπει να ακολουθούν την παράκαμψη μέσω των οδών Πειραιώς, Ισαάκιου Κομνηνού, Πενταδακτύλου, Ερμού, Έκτορος με προορισμό την οδό Ν.Φωκά (Πύλη Αμμοχώστου).
 
Απευθύνεται έκκληση στο κοινό όπως ακολουθεί τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.
 
Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών και εκφράζει τέλος τη λύπη του για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.
 
(ΚΥΠΕ)

 
7863