Τα νέα μοντέλα της ROLEX για το 2021 (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Ρολόγια που σας προσκαλούν σε μια περιπέτεια - είτε γεωγραφική, τεχνική είτε αισθητική»

Μετά από αναμονή αρκετών μηνών, η νέα συλλογή της Rolex για το πολύπαθο 2021 είναι γεγονός.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Rolex, «αυτά τα ρολόγια μας οδηγούν από τις βαθύτερες σπηλιές μέχρι τις υψηλότερες κορυφές των βουνών, από τις εξωτερικές άκρες του ηλιακού συστήματος σε απομονωμένες πολικές περιοχές και από την εξαιρετικά ακριβή τεχνολογία έως την απαιτητική χειροτεχνία. Είναι ρολόγια που σας προσκαλούν σε μια περιπέτεια - είτε γεωγραφική, τεχνική είτε αισθητική».

1/ Discover the new Datejust 36

γη της ελιας

Περιγραφή: Οι νέες κλήσεις στο Oyster Perpetual Datejust 36 διαθέτουν μοτίβο φοίνικα, εμπνευσμένο από τροπικά δάση ή μοτίβα με φλάουτο που ενσωματώνει ένα από τα αισθητικά στυλ του Rolex. Πράσινο της ελιάς, ασημί ή χρυσό, είναι κατασκευασμένα από παλιά υλικά όπως ο χαλκός, ο ψευδάργυρος, το νικέλιο, το χρώμιο, το τιτάνιο και το πυρίτιο, σε συνδυασμό με τεχνολογία αιχμής για τη δημιουργία  ζωντανών μεταλλικών χρωμάτων με βάθος.

 

2/ Discover the new exolorer

β

Περιγραφή: Αλλά δεν είναι μόνο το φως που αναδεικνύει τον χαρακτήρα στις νέες κλήσεις. Βυθίζονται με άλλες πηγές μοναδικής, αρχαίας ενέργειας. Το ένα προέρχεται από υλικά που έχουν δημιουργηθεί βαθιά μέσα στη Γη. Ο άλλος έχει ταξιδέψει από το εξωτερικό του ηλιακού μας συστήματος. Αυτή η ενέργεια δίνει ψυχή και προσωπικότητα στους καλεσμένους της Rolex, που ενισχύονται χάρη στην εμπειρία και τη γνώση των τεχνιτών της μάρκας.

Ο εξερευνητής γεννήθηκε στην κορυφή του κόσμου και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με θρυλικούς ορειβάτες. Τα Ιμαλάια ήταν το σκηνικό για το πραγματικό εργαστήριό τους, και ιδίως την υψηλότερη κορυφή, το Όρος Έβερεστ.

Έκτοτε, ο εξερευνητής εξελίσσεται συνεχώς για να καλύψει τις ανάγκες των εξερευνητών, κάθε φορά που γίνεται πιο στιβαρός και ευκολότερος στην ανάγνωση. Έχει προσαρμοστεί στα πιο ακραία περιβάλλοντα, όπου η διαχείριση του χρόνου είναι συχνά το κλειδί για την επιβίωση.

3/ Discover the new Lady Datejust

v

Περιγραφή: Το νέο Oyster Perpetual Lady-Datejust, σετ με 1.089 διαμάντια στη μεσαία θήκη, είναι ένα εξαιρετικό ρολόι του οποίου η λάμψη και η λάμψη ταιριάζουν απόλυτα σε έναν λεπτό καρπό.

Το ένα επιλέγει τις πέτρες, το άλλο τα βάζει ένα προς ένα στο καντράν, το στεφάνι, τη θήκη ή το βραχιόλι. Αυτές οι απίστευτα ακριβείς κινήσεις, που περνούν από τη μια γενιά στην άλλη, τελειοποιούνται κατά τη διάρκεια πολλών ετών. Επαναλαμβάνονται αρκετές εκατοντάδες φορές όταν στολίζουν τη νέα κυρία ‑ Datejust.

 

rolex.com / Ξ.Π

 

Περισσότερα σε λίγο...

 
3559