Τεράστια επιτυχία για κυπριακή εταιρεία - Αναφορές σε διεθνή ΜΜΕ

H κυπριακή εταιρεία NAGA πάροχος του κοινωνικού δικτύου για τις συναλλαγές χρηματοπιστωτικής αγοράς NAGA.com, ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη χρηματοδοτική συμφωνία στην ιστορία της εταιρείας μέχρι σήμερα και περαιτέρω ρεκόρ ανάπτυξης τον Φεβρουάριο του 2021.

Η NAGA υπέγραψε συμφωνία με το US Fund Yorkville Advisors, εξασφαλίζοντας ένα πλαίσιο χρηματοδότησης ανάπτυξης έως και 30 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Το μεγάλο deal έπαιξε δυνατά σε όλα τα μεγάλα διεθνή οικονομικά αλλά και εξειδικευμενα ΜΜΕ με εκτεταμένες αναφορές στη συμφωνία και την πορεία της NAGA. Σημειώνουμε ότι οι δύο CEOs της NAGA είναι ο Benjamin Bilski και ο Μιχάλης Μυλωνάς.

>>>Διαβάστε το άρθρο στα Αγγλικά<<<

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμφωνία με το Yorkville και θέτουμε την NAGA σε πορεία γρηγορότερης ανέλιξης. Η χρηματοδότηση μας δίνει τη δύναμη και την ευελιξία να επιτρέψουμε στην εταιρεία να μεταφερθεί στο επόμενο επίπεδο. Η NAGA είναι μια περίπτωση ανάπτυξης σε μια πολύ μεγάλη και ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά. Αυτή η δεκαετία θα είναι σίγουρα η πρωτοποριακή περίοδος για τις FinTechs ", σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της NAGA Benjamin Bilski σχετικά με τη συμφωνία.

Naga1
Ο CEO της NAGA Benjamin Bilski

Επιπλέον, η εταιρεία αναφέρει προκαταρκτικά αποτελέσματα για το Φεβρουάριο, τα οποία για άλλη μια φορά ξεπέρασαν σημαντικά τους αριθμούς ρεκόρ από τον Ιανουάριο του 2021.

>>>Διαβάστε ακόμη: Μ. Μυλωνάς. Η ιστορία που πρέπει να ακούσουν ολοι οι startuppers <<<

Τον Φεβρουάριο, η NAGA πέτυχε μια  αύξηση χρηστών ρεκόρ με 37.000 νέους λογαριασμούς και για πρώτη φορά έσπασε το ορόσημο του 1 εκατομμυρίου συναλλαγών πραγματικών χρημάτων και ενός όγκου συναλλαγών άνω των 20 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσα σε ένα μήνα. Η ναυαρχίδα της NAGA "Copy Trading" γίνεται ιδιαίτερα ισχυρή και αποδεικνύει περαιτέρω το ιδιαίτερο σημείο πώλησης της NAGA.

Η NAGA είναι μια καινοτόμος εταιρεία fintech που συνδέει απρόσκοπτα τις προσωπικές χρηματοοικονομικές συναλλαγές και τις επενδύσεις μέσω της πλατφόρμας κοινωνικών συναλλαγών. Η ιδιόκτητη πλατφόρμα της εταιρείας προσφέρει μια γκάμα προϊόντων, από διαπραγμάτευση μετοχών, επενδύσεις και κρυπτονομίσματα έως μια φυσική Mastercard.

φΟ δεύτερος CEO της Naga Group Μιχάλης Μυλωνάς

Επιπλέον, η πλατφόρμα επιτρέπει ανταλλαγές με άλλους εμπόρους, παρέχει σχετικές πληροφορίες στη ροή και δυνατότητες αυτόματης αντιγραφής για επιτυχημένες συναλλαγές μελών. Το NAGA είναι μια συνεργική συνολική λύση που είναι εύκολα προσβάσιμη και χωρίς αποκλεισμούς. Παρέχει μια βελτιωμένη βάση για το εμπόριο, τις επενδύσεις, το δίκτυο, να κερδίζεις και να πληρώνεις.

Πηγή: businesswire

 
6785