Θέλεις να γίνεις για... λίγο Ευρωβουλευτής; Ιδού η ευκαιρία

Πώς να δηλώσεις συμμετοχή στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κυπρίων Νέων - Όλες οι πληροφορίες

Ο Μη-Κυβερνητικός Οργανισμός The European Cyprus Society ανακοινώνει την διοργάνωση της Β’ Συνόδου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus, υπό την αιγίδα του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5-7 Νοεμβρίου 2021 διαδικτυακά, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο. Χορηγός Επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η Offsite News, μέλος της Digital Tree..

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων – Young European Parliament Cyprus» αποτελεί μια πρωτότυπη προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά την οποία νέοι και νέες ηλικίας 18-35 ετών έχουν την μοναδική ευκαιρία να αναλάβουν ρόλους Ευρωβουλευτών μέσα από 5 Επιτροπές. Από την διοργάνωση δεν λείπουν τα μέλη του Προεδρείου και της Γενικής Γραμματείας του Κοινοβουλίου, τα Προεδρεία των Επιτροπών, οι Παρατηρητές και τα μέλη της Δημοσιογραφικής Ομάδας τα οποία θα καλύπτουν την εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι η Α’ Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2019 με μεγάλη επιτυχία και η όλη προσπάθεια αγκαλιάστηκε από συμμετέχοντες και μη με μεγάλο ενθουσιασμό.

Για την στήριξη του εγχειρήματος και τις ανάγκες της Β΄ Συνόδου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κυπρίων Νέων - Young European Parliament Cyprus θα καταβάλλεται το ποσό των είκοσι (20) ευρώ από τον κάθε συμμετέχοντα.

Με την ολοκλήρωση του συνεδρίου θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοικτές από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 23:59.

Σας περιμένουμε για να αναλάβουμε δράση μαζί και να ενισχύσουμε την φωνή των νέων της Κύπρου σε ευρωπαϊκά ζητήματα!

ψδωσζδω

 
 
 
4854