Τι laptop αγοράζεις στην Κύπρο με 200 ευρώ;

Σε τι τιμές μπορείς να βρεις φορητό υπολογιστή στην Κύπρο με αφορμή την επιχορήγηση των 200 ευρώ σε εκπαιδευτικούς

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε πως από αύριο Τετάρτη (5/5) μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 23/5, θα δέχεται αιτήσεις από εκπαιδευτικούς που θέλουν να λάβουν χορηγία 200 ευρώ για φορητό υπολογιστή που είτε αγόρασαν από τις 13 Μαρτίου του 2020 και έπειτα, είτε πρόκειται να αγοράσουν. 

Με αφορμή τα πιο πάνω η Brief προχώρησε σε έρευνα αγοράς σχετικά με τα που κυμαίνονται οι τιμές για αγορά υπολογιστών στην Κύπρο. 

Σύμφωνα με τα όσα εντόπισε η Brief, ο φθηνότερος φορητός υπολογιστής που πωλείται την δεδομένη στιγμή στην Κύπρο, είναι αξίας 199 ευρώ, 14 ιντσών, με επεξεργαστή Intel Celeron, 4GB ΜΝΉΜΗ RAM, χωρητικότητα 64GB και κάρτα γραφικών Intel HD Graphics και βρίσκεται διαθέσιμος σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων.

Παράλληλα, η ίδια αλυσίδα αλλά και άλλα καταστήματα προσφέρουν περισσότερα μοντέλα και μέχρι και 15,6 ίντσες στην τιμή των 299 ευρώ, τα οποία φέρουν καλύτερους επεξεργαστές, περισσότερη χωρητικότητα και πιο σύγχρονες κάρτες γραφικών. 

Να σημειώσουμε πως στα πιο πάνω δεν συγκαταλέγονται προσφορές καταστημάτων το οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα προχωρούν είτε με μειώσεις στις τιμές λόγω παραλαβής νέων μοντέλων, είτε λόγω στοκ. 
 

 
3710