Ξενοδοχείο των €5 εκατομμυρίων ψάχνει επενδυτές

Πόσα ευρώ θα χρειαστεί κάποιος για να επενδύσει στο εν λόγω Ξενοδοχείο / Ποια εταίρεια το κατασκεύαζει

ΓΡΑΦΕΙ Η 
ΞΕΝΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Στα σκαριά νέο Boutique Hotel αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, στην επαρχία Πάφου, από την κτηματομεσιτική εταιρεία SPM.

Το συγκεκριμένο Boutique Hotel, βρίσκεται σε φάση κατασκευής, στην τουριστική περιοχή της Πάφου, και τοποθετείται 50 μέτρα από την παραλία.

Το 4ώροφο ξενοδοχείο θα διαθέτει 24 διαμερίσματα, ένα λόμπι, ένα κήπο στην οροφή με πανοραμική θέα στη θάλασσα, πισίνα και χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες.

Όπως αναφέρει η SPM που κατασκευάζει το εν λόγω ξενοδοχείο, αντιλαμβανόμενη την αυξημένη τάση των πολιτών για Boutique Hotel, για τη τέλεια τοποθεσία, την ελεύθερη αγορά, την πρώτης τάξεως ομάδα συνεργασίας και τιμές που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, απαντά με την κατασκευή αυτού του ξενοδοχείου των 770 τετραγωνικών μέτρων, με σκοπό να προσφέρει ηρεμία στη ψυχή των επισκεπτών του, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει. 

7

Οι Υπηρεσίες

Θα είναι διαθέσιμο στους επισκέπτες του, για μικρής ή μεσαίας διάρκειας διαμονή, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα της διαμονής σε ξενοδοχείο.

Το χρονοδιάγραμμα
Το έργο αναμένεται πως θα ολοκληρωθεί περί τα τέλη του 2021, δεδομένου ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από επενδυτές.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Brief, ο υπευθυνος του έργου, Ivan Metelia, η SPM ψάχνει τώρα για τους επενδυτές του Boutique Hotel δίνοντας μάλιστα δύο επιλογές.

Πιο συγκεκριμένα: 

Η πρώτη επιλογή αφορά την πώληση των 12 διαμερισμάτων σε επενδυτή, με το κόστος της επένδυσης να ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που αντιστοιχεί στο 50% του μεριδίου.

Η δεύτερη επιλογή αφορά κοινή ιδιοκτησία μαζί με την εταιρεία διαχείρισης και για τα 24 διαμερίσματα, με το κόστος να φτάνει στα 4 εκατομμύρια ευρώ για τον επενδυτή, δηλαδή το 80%, ενώ η εταρεία διαχείρισης θα επενδύσει 1 εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή το 20%.

Πιθανοί διαχειριστές του  Boutique Hotel

Την διαχείριση του Ξενοδοχείου σύμφωνα με την SPM διεκδικούν οι εταιρείες:

  • 'Rent 4 You', υπηρεσία οργάνωσης διακοπών στην Κύπρο, με 5 χρόνια εμπειρίας και ειδίκευση στη δημιουργία επιχειρηματικών συστημάτων για ξενοδοχεία διαμερισμάτων,

  • 'Elysia Park', εταιρεία διαχείρισης 4 χρόνων με τεράστια επιτυχία στη διαχείριση 200 δωματίων-διαμερισματων στην Πάφο, και η

  • 'Sunnyseeker Hotels', εταιρεία με 8 χρόνια στην αγορά και ειδίκευση στον τομέα της διαχείρισης νοοτροπίας-ξενοδοχείων, όπως Princess Beach Hotel, Ciao., Stelio Deluxe Hotel, Sveltos Hotel και Mikes Kanarium City.

ω

Όπως σημείωσε στην Βrief ο Υπεύθυνος του Έργου, υπάρχουν κάποιοι επενδυτές από το εξωτερικό που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και αναμένεται το επόμενο διάστημα να επισκεφθούν την Κύπρο για να εκτιμήσουν από κοντά τα χαρακτηριστικα της περιοχής και γενικότερα της Κύπρου.

Επιπλεόν σημείωσε πως στόχος της SPM είναι η ανάπτυξη του πολιτισμού και δραστηριότητας των κατοίκων του νησιού αλλά και των επισκεπτών, κάτι το οποίο ενδιαφέρει και τους ξένους επενδυτές.

Δείτε εδώ φωτογραφίες του ξενοδοχείου:

2

4
 
8
 
Ξένια Προδρόμου