Θα συνεργάζεται με τον Διευθυντή Νότιας Ευρώπης και τον Ανώτερο Εκτιμητή της εταιρείας-Ποιες οι αρμοδιότητες της θέσης

Στο ψάξιμο Υπεύθυνου Διαχείρισης Οικονομικών και Διοικητικών Λειτουργιών βρίσκεται η BidX1 Κύπρου, η εταιρεία που ασχολείται με της ηλεκτρονικές δημοπρασίες. 

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, «η BidX1 επίσημα ξεκίνησε εργασίες στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο του 2019 και ολοκλήρωσε την πρώτη διαδικτυακή πώληση ακινήτων των Οκτώβριο του 2019. Επί του παρόντος αναζητούμε ένα Υπεύθυνο Διαχείρισης Οικονομικών και Διοικητικών Λειτουργιών για να δουλεύει με τον Διευθυντή Νότιας Ευρώπης, κο Colin Gaynor, και τον Ανώτερο Εκτιμητή Κρίτωνα Ονισηφόρου», προσθέτει. 

>>> ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ <<<

«Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να συμμετάσχετε σε μια ομάδα η οποία εξελίσσετε με γοργούς ρυθμούς καθώς επεκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο», τονίζει η BidX1.

Κεντρικές Αρμοδιότητες 
Σύμφωνα με την BidX1, οι κεντρικές αρμοδιότητες του Υπευθύνου Διαχείρισης Οικονομικών και Διοικητικών Λειτουργιών είναι:

 • Οικονομική Διαχείριση: Υποστήριξη στον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας με την ετοιμασία, εφαρμογή και έλεγχο των μηνιαίων λογαριασμών διαχείρισης για την Κύπρο, παράλληλα με άλλα συναφή καθήκοντα το οποία μπορούν να το ανατεθούν από την Οικονομικό Διευθυντή.
 • Αναφορές: Ετοιμασία Αναφορών σε εβδομαδιαία βάση για την κατάσταση των πελατών.
 • Διαδικτυακό Περιεχόμενο: Συντονισμό για την ετοιμασία του διαδικτυακού περιεχομένου για την Κύπρο, με επίκεντρο τις αναρτήσεις ακινήτων και αποτελεσματική σύνδεση με τους πελάτες για ενίσχυση του περιεχομένου του.
 • Συμμόρφωση: Παρακολούθηση και φόρτωση νομικών λεπτομερειών για το κάθε ακίνητο όπως ετοιμάζονται από τους δικηγόρους και διασφάλιση ότι οι εκτιμήσεις δίδονται στον πελάτη εντός των προκαθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων.
 • Συντονισμός Ομάδας: Διαχείριση/Συντονισμός της ομάδας μας που αποτελείται από τρεις συντονιστές και οι οποίοι θα βοηθήσουν τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Οικονομικών & Διοικητικών Λειτουργιών με τα πιο πάνω καθήκοντα.
 • Προώθηση Πωλήσεων: Σε συνεργασία με την παγκόσμια ομάδα προώθησης πωλήσεων στο Δουβλίνο θα βοηθήσει στην ομαλή οργάνωση των καμπανιών προώθησης.
 • Υποστήριξη Στρατηγικών της εταιρείας: Υποστήριξη της Ηγετικής ομάδας της εταιρείας με στρατηγικές πρωτοβουλίες και Γενική Διοίκηση του τοπικού γραφείου στην Κύπρο.

 

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Οι ενδιαφερόμενοι για κατάκτηση της θέσης καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους, μαζί με βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή στον κ. Colin Gaynor, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

***Αν ψάχνετε δουλειά, στo ergodotisi.com, την κορυφαία ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας στην Κύπρο, μπορείτε να βρείτε καθημερινά δεκάδες νέες θέσεις εργασίας ανά κατηγορία και ανά επαρχία. Όλες οι πληροφορίες ΕΔΩ.

 
1530
Thumbnail

Έναν εναλλακτικό τρόπο ψυχαγωγίας και πρόσβασης στον πολιτισμό επιδιώκει να προσφέρει στο κοινό το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, προβάλλοντας παραστάσεις διαδικτυακά. Τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία αγκαλιάζει και η Ελληνική Τράπεζα στηρίζοντάς την οικονομικά.

ad1mobile

Στόχος είναι με την βοήθεια της τεχνολογίας να προβάλλονται παραστάσεις μέσω διαδικτύου, προσφέροντας στο κοινό μια πολιτιστική διέξοδος στη δύσκολη αυτή περίοδο, ενώ ταυτόχρονα να δοθεί η ευκαιρία σε καλλιτέχνες για να εργαστούν.

Η σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου φιλοξενεί τον Απρίλιο καλλιτέχνες της πόλης, οι οποίοι λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έχουν μείνει χωρίς εργασία και εισόδημα.

Στο πρόγραμμα των παραστάσεων περιλαμβάνονται εμφανίσεις ενός, δύο ή τριών καλλιτεχνών από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του χορού. Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις παραστάσεις σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) μέσω του YouTube channel του Παττιχείου Θεάτρου και σε ολόκληρο το φάσμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ad2mobile

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Το πρόγραμμα του πρώτου κύκλου παραστάσεων «Μένουμε σπίτι με το Παττίχειο» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις πιο κάτω προβολές, τι οποίες το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει από τη σελίδα του Παττιχείου Θεάτρου www.pattihio.com.cy

 • Μια αποτύπωση της σημερινής πραγματικότητας – Γιώργος Κυριάκου /ηθοποιός, Θέκλα Φλουρή / ηθοποιός 
 • Διεθνές ρεπερτόριο – Κωνσταντίνος Μακαρίτης / φλάουτo, Άρης Αντωνιάδης / πιάνο, Αντρέας Αροδίτης / τραγούδι
 • Ορχηστρικά – τραγούδι – Δημήτρης Παπαγγελίδης / κιθάρα, Μαριλίζα Παπαδούρη / βιολοντσέλο, Αγγελίνα Σωτηρίου / τραγούδι
 • «Ω γλυκύ μου έαρ…» – Αχιλλέας Ιωάννου / κλαρίνο, Κωνσταντίνος Σωκράτους / ανάγνωση κειμένων Παπαδιαμάντη, Πατήρ Νικόλαος Λυμπουρίδης / ψαλμοί.
article 1