Υπεύθυνο Οικονομικών & Διοικητικών Λειτουργιών αναζητεί η BidX1

Θα συνεργάζεται με τον Διευθυντή Νότιας Ευρώπης και τον Ανώτερο Εκτιμητή της εταιρείας-Ποιες οι αρμοδιότητες της θέσης

Στο ψάξιμο Υπεύθυνου Διαχείρισης Οικονομικών και Διοικητικών Λειτουργιών βρίσκεται η BidX1 Κύπρου, η εταιρεία που ασχολείται με της ηλεκτρονικές δημοπρασίες. 

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, «η BidX1 επίσημα ξεκίνησε εργασίες στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο του 2019 και ολοκλήρωσε την πρώτη διαδικτυακή πώληση ακινήτων των Οκτώβριο του 2019. Επί του παρόντος αναζητούμε ένα Υπεύθυνο Διαχείρισης Οικονομικών και Διοικητικών Λειτουργιών για να δουλεύει με τον Διευθυντή Νότιας Ευρώπης, κο Colin Gaynor, και τον Ανώτερο Εκτιμητή Κρίτωνα Ονισηφόρου», προσθέτει. 

>>> ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ <<<

«Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να συμμετάσχετε σε μια ομάδα η οποία εξελίσσετε με γοργούς ρυθμούς καθώς επεκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο», τονίζει η BidX1.

Κεντρικές Αρμοδιότητες 
Σύμφωνα με την BidX1, οι κεντρικές αρμοδιότητες του Υπευθύνου Διαχείρισης Οικονομικών και Διοικητικών Λειτουργιών είναι:

  • Οικονομική Διαχείριση: Υποστήριξη στον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας με την ετοιμασία, εφαρμογή και έλεγχο των μηνιαίων λογαριασμών διαχείρισης για την Κύπρο, παράλληλα με άλλα συναφή καθήκοντα το οποία μπορούν να το ανατεθούν από την Οικονομικό Διευθυντή.
  • Αναφορές: Ετοιμασία Αναφορών σε εβδομαδιαία βάση για την κατάσταση των πελατών.
  • Διαδικτυακό Περιεχόμενο: Συντονισμό για την ετοιμασία του διαδικτυακού περιεχομένου για την Κύπρο, με επίκεντρο τις αναρτήσεις ακινήτων και αποτελεσματική σύνδεση με τους πελάτες για ενίσχυση του περιεχομένου του.
  • Συμμόρφωση: Παρακολούθηση και φόρτωση νομικών λεπτομερειών για το κάθε ακίνητο όπως ετοιμάζονται από τους δικηγόρους και διασφάλιση ότι οι εκτιμήσεις δίδονται στον πελάτη εντός των προκαθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων.
  • Συντονισμός Ομάδας: Διαχείριση/Συντονισμός της ομάδας μας που αποτελείται από τρεις συντονιστές και οι οποίοι θα βοηθήσουν τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Οικονομικών & Διοικητικών Λειτουργιών με τα πιο πάνω καθήκοντα.
  • Προώθηση Πωλήσεων: Σε συνεργασία με την παγκόσμια ομάδα προώθησης πωλήσεων στο Δουβλίνο θα βοηθήσει στην ομαλή οργάνωση των καμπανιών προώθησης.
  • Υποστήριξη Στρατηγικών της εταιρείας: Υποστήριξη της Ηγετικής ομάδας της εταιρείας με στρατηγικές πρωτοβουλίες και Γενική Διοίκηση του τοπικού γραφείου στην Κύπρο.

 

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Οι ενδιαφερόμενοι για κατάκτηση της θέσης καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους, μαζί με βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή στον κ. Colin Gaynor, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

***Αν ψάχνετε δουλειά, στo ergodotisi.com, την κορυφαία ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας στην Κύπρο, μπορείτε να βρείτε καθημερινά δεκάδες νέες θέσεις εργασίας ανά κατηγορία και ανά επαρχία. Όλες οι πληροφορίες ΕΔΩ.

 
8028