Η μετοχή του ομίλου που ιδρύθηκε από τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχασε 2,42%

Σχεδόν αμετάβλητη άνοιξε η Wall Street την Πέμπτη (14/3), καθώς τα δημοσιεύματα ότι μια συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Σι Τζίνπινγκ της Κίνας πιθανότατα θα αναβληθεί έως τον Απρίλιο το ενωρίτερο επισκίασαν το επενδυτικό κλίμα και αντιστάθμισαν την ώθηση από τις μετοχές της Apple.

Ο Dow Jones Industrial Average υποχώρησε 10,58 μονάδες, ή 0,04% για να ανοίξει στις 25.692,31 μονάδες ενώ ο S&P 500 άνοιξε χαμηλότερα κατά 0,02%, στις 2.810,38 μονάδες. Ο Nasdaq Composite κέρδισε 1,38 μονάδες, στις 7.644,79 μονάδες στο κουδούνι του ανοίγματος.

>>> ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΕΡΕΥΝΕΣ BRIEF <<<

Την ίδια ώρα, η μετοχή του κολοσσού των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης Facebook σημείωσε πτώση κατά το σημερινό άνοιγμα, εξαιτίας τις γιγάντιας βλάβης στο δίκτυό του και της έναρξης ποινικής έρευνας στη Νέα Υόρκη σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες του μοιράζονται δεδομένα.

Η μετοχή του ομίλου που ιδρύθηκε από τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχασε 2,42% και έπεσε στα 169,34 δολάρια κατά την έναρξη της συνεδρίασης στη Νέα Υόρκη, παρόλο που ο όμιλος είχε αρχίσει να αποκαθιστά τις υπηρεσίες του.
 

 
1005
Thumbnail

Οι μετοχές του κολοσσού των τζιν Levi Strauss & Co – του γνωστού brand Levi's -ενισχύθηκαν κατά 32% στο ντεμπούτο της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σήμερα, δίνοντας της κεφαλαιοποίηση ύψους 8,7 δισ. δολαρίων και αποδεικνύοντας την ισχυρή ζήτηση για κατοχή ενός τμήματος του γίγαντα.

ad1mobile

Η Levi Strauss εκτιμούσε την Τετάρτη την αρχική δημόσια προσφορά της στα $17 ανά μετοχή, υπερβαίνοντας τις αρχικές προσδοκίες για τιμή μεταξύ $14 και $16. Η μετοχή ξεκίνησε να διαπραγματεύεται στα $22 ανά μετοχή.

ad2mobile

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Η τώρα πλέον εισηγμένη εταιρεία δήλωσε ότι θα βελτιώσει το μερίδιο αγοράς με τις γυναίκες, καθώς και τις online αγορές και στην αγορά της Κίνας. Οι επιχειρήσεις των ανδρικών ενδυμάτων της αποτελούσαν 4 δισεκατομμύρια δολάρια των εσόδων της Levi ύψους 5,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2018, ενώ μόνο το 3% των εσόδων της προήλθε από την Κίνα. Η 166 ετών εταιρεία ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1971, αλλά ήταν εκτός χρηματιστηρίου τα τελευταία 34 χρόνια.

article 1