ΧΑΚ: Σεμινάριο υπεύθυνων εκκαθάρισης χρηματιστηριακών συναλλαγών

Για να εγγραφούν στους καταλόγους υπεύθυνων εκκαθάρισης χρηματιστηριακών συναλλαγών/πιστοποιημένους εκκαθαριστές

Το Χρηματιστήριο ανακοίνωσε πως διοργανώνει σεμινάριο για τα πρόσωπα τα οποία ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν ότι κατέχουν τα προσόντα για να εγγραφούν στους ειδικούς καταλόγους υπεύθυνων εκκαθάρισης χρηματιστηριακών συναλλαγών/πιστοποιημένους εκκαθαριστές.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<
 
Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο θα έχουν όσοι υποβάλλουν γραπτή αίτηση μέσω επιστολής τους στο Χρηματιστήριο μέχρι και την 31 Μαΐου 2019. Επίσης θα πρέπει να αποστείλουν αντίγραφο του δελτίου ταυτότητας τους, όπως επίσης και τα πλήρη στοιχεία τους για σκοπούς άμεσης επικοινωνίας (ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου και φαξ εάν υπάρχουν) και καταβάλουν στο Χρηματιστήριο το προβλεπόμενο τέλος των € 85  ανά συμμετέχοντα κατά την υποβολή της γραπτής αίτησης και να σταλεί αντίγραφο της σχετικής κατάθεσης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ 
 
 Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οποιοσδήποτε συμμετέχει στο σεμινάριο, θα έχει το δικαίωμα να εγγραφεί στον ειδικό κατάλογο εάν υποβάλλει προς το Συμβούλιο του ΧΑΚ, εντός προθεσμίας δυο ετών από την ημερομηνία έκδοσης της ανακοίνωσης με τα αποτελέσματα του σεμιναρίου, βεβαίωση από Μέλος του Χρηματιστηρίου ότι τον/την απασχολεί ή πρόκειται να τον/την απασχολήσει, ως υπεύθυνο εκκαθάρισης χρηματιστηριακών συναλλαγών/πιστοποιημένο εκκαθαριστή.

 
2017
Thumbnail

Με ήπια άνοδο ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση οι δείκτες της Wall Street λαμβάνοντας ώθηση από τα καλά εταιρικά αποτελέσματα μεγάλων εταιριών του λιανεμπορίου που τόνωσαν το επενδυτικό αίσθημα.

ad1mobile

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Συγκεριμένα ο δείκτης Dow Jones σημείωσε κέρδη κατά 0,93% στις 26.204,7 μονάδες. Ο S&P 500 ενισχύθηκε  κατά 0,83% στις 2.924,46 μονάδες ενώ ο Nasdaq σημείωσε άνοδο κατά 0,90%, κλείνοντας στις 8.020,21 μονάδες.

Τόσο η Target όσο και η Lowe ανακοίνωσαν αποτελέσματα του β’ τριμήνου, καλύτερα των αναμενόμενων από τους αναλυτές, με τις μετοχές τους να καταγράφουν άνοδο κατά 16% και 10% αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τους αναλυτές τα αποτελέσματα των δύο μεγάλων εταιριών λιανεμπορίου καθησυχάζουν τους φόβους των εμπόρων για πιθανή επιβράδυνση της οικονομίας των ΗΠΑ.

Σε αυτό συνηγορούν και οι δηλώσεις του CEO της Bank of America στο CNBC που εκτίμησε ότι «ο Αμερικανός καταναλωτής είναι αρκετά ισχυρός ώστε να διατηρήσει την ανάπτυξη της οικονομίας. Κερδίζει περισσότερα χρήματα και το πιο σημαντικό είναι ότι δαπανά περισσότερα χρήματα».

ad2mobile

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Το ενδιαφέρον των επενδυτών επικεντρώθηκε στη δημοσιοποίηση των πρακτικών από τη συνεδρίαση της Fed του Ιούλιο. Υπενθυμίζεται ότι η Fed είχε μειώσει τα επιτόκια κατά 25 μονάδες βάσης τον Ιούλιο, υπογραμμίζοντας ότι επρόκειτο για «μεσοκυκλική προσαρμογή» και όχι για επιστροφή στις εποχές χαλάρωσης και παροχής κινήτρων.

article 1