Παραμένει "στη μόδα"

Άνοδο για δεύτερη διαδοχική συνεδρίαση σημείωσε η τιμή του χρυσού, για να διευρύνει τα κέρδη της στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, μετά τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης νομισματικής πολιτικής της Fed που έδειξαν ότι αξιωματούχοι εξέτασαν το ενδεχόμενο να γίνουν πιο συγκεκριμένοι για το μελλοντικό μονοπάτι των επιτοκίων.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

"Ο χρυσός λογικά θα παραμείνει στη μόδα παρά τα μέτρα χαλάρωσης του lockdown των κυβερνήσεων", σχολιάζει ανώτερος αναλυτής της FXTM, με το πολύτιμο μέταλλο να αναμένεται να βρει στήριξη "στους φόβους για την παγκόσμια ανάπτυξη, τα χαμηλά επιτόκια αλλά και τους φόβους για ένα νέο κύμα κορονοϊού".

Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού, παραδόσεως Ιουνίου, σημείωσε άνοδο 0,4% στα 1.752,10 δολάρια ανά ουγγιά για να ενισχυθεί περαιτέρω στα 1.753,40 δολάρια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Πηγή: Capital.gr

 
3523
Thumbnail

Οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται σήμερα στις ασιατικές αγορές.

ad1mobile

>>> Όλες οι χρηματιστηριακές ειδήσεις <<<

ad2mobile

Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent αυξάνονται κατά 1,11% στα 40,01 δολάρια το βαρέλι. Οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου αυξάνονται κατά 1,79% στα 37,47 δολάρια το βαρέλι.

(ΚΥΠΕ)
 

article 1