Ατζέντα Εκδηλώσεων Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας 14/5-21/5

Σημαντικές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για θέματα έρευνας, καινοτομίας και startups

ΓΡΑΦΕΙ Ο 
ΠΑΝΗΣ ΠΙΕΡΗ

Κάθε Σάββατο θα σας προτείνουμε ατζέντα με σημαντικές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για θέματα έρευναςκαινοτομίας και startups. Εκδηλώσεις που διεξάγονται είτε διαδικτυακά είτε με φυσική παρουσία στην Κύπρο και το εξωτερικό. 

CCS: Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κώδικα από Huawei Mobile Services
20 Μαίου 2022

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society - CCS), η Huawei και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο All Digital διοργανώνουν το πρώτο Ευρωπαϊκό σεμινάριο κώδικα και προγραμματισμού με τη χρήση της πλατφόρμας HMS (Huawei Mobile Services).

Το CCS είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που τρέχει τα περισσότερα εκπαιδευτικά προγράμματα σε θέματα πληροφορικής στην Κύπρο. 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 από τις 9πμ-5μμ στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, και απευθύνεται σε φοιτητές και επαγγελματίες πληροφορικής.

Πληροφορίες και Εγγραφές

 

ECOXCYPRUS Meetup #8
19 Μαίου 2022

Η κοινότητα EcoXCyprus διοργανώνει συναντήσεις δικτύωσης κάθε Πέμπτη στην Λεμεσό. Στόχος της κοινότητας είναι να ενώνει επιχειρηματίες και άτομα της τεχνολογίας. Οι συνάντησεις αρχίζουν στις 7.30μμ στο Diamante Blu. Διοργανωτές ο Panis Pieri και ο Jorge Sebastiao. 

Πληροφορίες και Εγγραφές

 

GLAWBUS - Κογκρέσσο “Digital Transformation, Globalisation & Security in Business”
20 Μαίου 2022

Φέτος, το ετήσιο Συνέδριο της GLAWBUS θα επικεντρωθεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό, την παγκοσμιοποίηση και την ασφάλεια στις επιχειρήσεις. Στο συνέδριο θα παραστεί και ο Υφυπουργός Ερευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος ενώ την συζητήση θα συντονίσει ο Ιδρυτής του Future Talks Μιχάλης Τυρίμος. 

Πληροφορίες και Εγγραφές 

 
1497