Ατζέντα Εκδηλώσεων Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας 21/5-28/5

Σημαντικές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για θέματα έρευνας, καινοτομίας και startups

ΓΡΑΦΕΙ Ο 
ΠΑΝΗΣ ΠΙΕΡΗ

Κάθε Σάββατο σας προτείνουμε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για θέματα καινοτομίας, τεχνολογίας, επιχειρηματικότητας και startups. Εκδηλώσεις που διεξάγονται είτε διαδικτυακά είτε με φυσική παρουσία στην Κύπρο και το εξωτερικό.

ECOXCYPRUS Meetup #9
26 Μαίου 2022

Η κοινότητα EcoXCyprus διοργανώνει συναντήσεις δικτύωσης κάθε Πέμπτη στην Λεμεσό. Στόχος της κοινότητας είναι να ενώνει επιχειρηματίες και άτομα της τεχνολογίας. Οι συνάντησεις αρχίζουν στις 7.30μμ στο Diamante Blu. 

Πληροφορίες και Εγγραφές

Becoming Strong & Successful in Public Speaking, Idea Pitching and Storytelling
28 Μαίου 2022

Το Startup Grind Cyprus διοργανώνει εκδήλωση στην Λάρνακα με καλεσμένο τον γνωστό εκπαιδευτή για public speaking Georg Schmidt. Η εκδήλωση διεξάγεται στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Λάρνακα το Σάββατο, 28 Μαίου 2022 στις 6μμ. 

Πληροφορίες και Εγγραφές

ΟΕΒ: 16ος Διαγωνισμός Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), προκηρύσσει τον 16ο Διαγωνισμό Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας και προσκαλεί επιχειρήσεις και οργανισμούς που έχουν καινοτομήσει να δηλώσουν συμμετοχή.

Πληροφορίες και Εγγραφές

Εκδήλωση “Marie Skłodowska-Curie Actions – Διδακτορικά Δίκτυα 2022”
24 Μαίου 2022

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ), Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη στην Κύπρο, και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη και με συντονιστικό ρόλο στο Enterprise Europe Network στην Ελλάδα, σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα “Marie Skłodowska-Curie Actions – Διδακτορικά Δίκτυα 2022″, την Τρίτη 24 Μάιου 2022, στις 10:30-13:00.

Πληροφορίες και Εγγραφές


Ευκαιρία δικτύωσης: Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες στο Cluster 6 – Τρόφιμα, Βιοοικονομία, Φυσικοί Πόροι, Γεωργία και Περιβάλλον

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες για επικείμενη εκδήλωση δικτύωσης (Brokerage Event) με τίτλο “Social Sciences and Humanities in Cluster 6 – Food, Bioeconomy, Natural Resources, Agriculture and Environment”, η οποία θα λάβει χώρα διαδικτυακά στις 15-16 Ιουνίου 2022 και διοργανώνεται από το Queen’s University Belfast σε συνεργασία με το Enterprise Ireland και το Enterprise Europe Network.

Στόχος της εκδήλωσης δικτύωσης είναι να διευκολύνει τη συμπερίληψη εταίρων από τις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες σε προτάσεις έργων στα πεδία των Τροφίμων, της Βιοοικονομίας, των Φυσικών Πόρων, της Γεωργίας και του Περιβάλλοντος (Cluster 6 του Ορίζοντα Ευρώπη, του Προγράμματος Πλαίσιο της Ε.Ε. για Έρευνα και Καινοτομία 2021-2027).

Πληροφορίες και Εγγραφές

APPLIED AI CONFERENCE 2022
24-25 Μαίου 2022

Ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις! Ένα διήμερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει βασικές ομιλίες διεθνών εμπειρογνωμόνων, συζητήσεις σε πάνελ, σε βάθος εργαστήρια και προκαθορισμένες εικονικές συναντήσεις 1:1 με 1000+ συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες και Εγγραφές

Connect Day 2022

Το Connect Day 2022 είναι η κύρια εκδήλωση matchmaking του ViennaUP'22 για νεοφυείς επιχειρήσεις, εταιρείες/ΜΜΕ και επενδυτές. Χάρη στη μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς για πρώτη φορά η εκδήλωση θα είναι μια ολοήμερη υβριδική εκδήλωση.

Η Connect Day δεν είναι μια τυπική εκδήλωση αγοραστή συναντά πωλητή - Έχει να κάνει με την καινοτομία. Επικεντρώνεται σε εταιρείες που αναζητούν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες start-up (innovation inflow). Επιπλέον, η εκδήλωση υποστηρίζει επιλεγμένες νεοφυείς επιχειρήσεις για να έρθουν σε επαφή με επενδυτές που εστιάζουν στις επενδύσεις σε αρχικό στάδιο και σε επενδύσεις VC.

Πληροφορίες και Εγγραφές
 

Πάνης Πιερή
 
1587