Το Binance έρχεται στην Κύπρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ψάχνει προσωπικό στη Λεμεσό - Ποιοι οι διευθυντές στην εταιρεία στην Κύπρο

ΓΡΑΦΕΙ Ο 
ΠΑΝΗΣ ΠΙΕΡΗ

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, Γιώργος Θεοχαρίδης, έκανε αναφορά στην προσέλκυση ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων στην Κύπρο.

>>> Διαβάστε επίσης: Άπειρη η Κύπρος στα Crypto – Κίνδυνοι για ξέπλυμα <<<

Μέχρι στιγμής επτά αιτήσεις έχουν υποβληθεί από εταιρείες για απόκτηση άδειας παρόχου υπηρεσιών κρυπτοπεριουσιακών στοιχείων. 

Πρόσφατα στο Linkedin έκανε την εμφάνιση της διαφήμιση του γνωστού και μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου "Binance" ότι αναζητούσε κόσμο να προσλάβει στην Λεμεσό, γεγονός που έδειχνε ότι το Binance έρχεται να ανοίξει γραφείο στην Κύπρο. Με μια γρήγορη έρευνα στην σελίδα τους αυτό επιβεβαιώθηκε καθώς αναζητούσαν υπαλλήλους στη Λεμεσό. 

βτωρφεαδδςαδς

Ακολούθως, αναζητήσαμε στο δημόσιο μητρώο εταιρειών όπου διαφάνηκε πως στην Κύπρο έχει εγγραφεί εταιρεία με την επωνυμία "Binance Cyprus" στις 24 Νοεμβρίου 2021 με αριθμό εγγραφής ΗΕ 427114. 

ΤΩΡΦΕΔΑςΔΔςΑΔ

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι διευθυντές της εταιρείας είναι ο Jonathan Farnell, ο οποίος είναι διευθυντής Compliance στην Binance σύμφωνα με το Linkedin και η εταιρεία Scribaco Ltd. O Jonathan Farnell σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν το Binance είχε δουλέψει για αρκετά χρόνια στην eToro.

ΤΩΡΨΦΕΔΑΑΔςΑΔΔ

Όλα αυτά δείχνουν ότι η Binance ήρθε στην Κύπρο και το πιο πιθανό είναι μια από τις εταιρείες που θέλουν να πάρουν άδεια από την Κεφαλαιαγορά. 

Η Binance είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με μέσο όρο 2 δισεκατομμύρια όγκο συναλλαγών την ημέρα, 1.4 εκατομμύρια συναλλαγές το δευτερόλεπτο και ένα παγκόσμιο οικοσύστημα υπηρεσιών. Το όραμά της εταιρείας είναι να αυξήσουν την ελευθερία του χρήματος παγκοσμίως. Πιστεύουν ότι με τη διάδοση αυτής της ελευθερίας που φέρνουν τα κρυπτονομίσματα, μπορούμε να βελτιώσουμε σημαντικά τη ζωή σε όλο τον κόσμο. 

Πάνης Πιερή
 
1792