Διυλιστήριο στο metaverse από τη φίρμα τεκίλας José Cuervo

Σχεδίασαν το αρχιτεκτονικό γραφείο Rojkind Arquitectos, μέ έδρα το Μεξικό

Η φίρμα τεκίλας José Cuervo εγκαινίασε ένα διυλιστήριο στο metaverse το οποίο σχεδίασαν το αρχιτεκτονικό γραφείο Rojkind Arquitectos, μέ έδρα το Μεξικό, και το βρετανικό στούντιο ντιζάιν Bompas & Parr.

Ευρισκόμενο στην πλατφόρμα Decentraland, το José Cuervo Metadistillery είναι ένα κέντρο εμπειριών που προσκαλεί τους πελάτες να έρθουν σε διάδραση με τη φίρμα με τρόπους που δεν είναι εφικτοί στον πραγματικό κόσμο.

>>Διαβάστε επίσης: Metaverse: Τι χρειάζεται να γνωρίζουν οι εταιρείες;<<

Το μεξικανικό αρχιτεκτονικό γραφείο σχεδίασε ένα πελώριο εικονικό «κτίριο», έχοντας ως μοντέλο το φυτό αγαύη, συστατικό-κλειδί για την παραγωγή της τεκίλας, ενώ το βρετανικό στούντιο εξέλιξε μια σειρά προκλήσεων ωσάν παιχνίδι για να ανταποκριθούν με επιτυχία σε αυτές οι χρήστες καθώς κινούνται μέσα στο κτίσμα.

«Πηγή έμπνευσης για το σχήμα της δομής ήταν οι ρίζες της αγαύης, ένας φυτικός πυρήνας τον οποίο εάν παρατηρήσουμε γεννά συναισθήματα προστασίας και ενοποίησης. Εδώ, φιλοδοξία του José Cuervo Metadistillery είναι να είναι το κέντρο γύρω από το οποίο όλοι μπορούν να σφυρηλατήσουν ισχυρότερους δεσμούς, δημιουργώντας μια μη εκλεκτική κοινότητα» σχολίασαν από το Rojkind Arquitectos .

ΚΥΠΕ