Το EIT Food διοργανώνει καινοτόμα δράση για βιομηχανία τροφίμων

Πρόκειται για το μάθημα “blended-learning” - Όλες οι πληροφορίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΗΣ ΠΙΕΡΗ

Το ΙδΕΚ με ανακοίνωση του ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την διεξαγωγή καινοτόμου εργαστήριου από το EIT Food για την ανάπτυξη νέων προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων, το οποίο θα διεξαχθεί ως μάθημα “blended-learning” και θα λάβει χώρα τον Απρίλιο ή τον Μάιο (με τη μορφή σύντομων διαδικτυακών συναντήσεων) και δύο τελευταίες – ημερήσιες συναντήσεις στη Βαρσοβία στα τέλη Ιουνίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αναζητούνται επαγγελματίες που θα ήθελαν να αποκτήσουν δεξιότητες για την ανάπτυξη καινούριων προϊόντων (New Product Development – NPD) και να κάνουν τις ιδέες τους πράξη! Το εργαστήριο αποτελείται από μια σειρά από πρακτικές συνεδρίες, όπως ζωντανή επεξεργασία τροφίμων, αισθητηριακές αξιολογήσεις, μελέτες περιπτώσεων βίντεο, εικονικές περιηγήσεις, ομαδική εργασία, ασκήσεις βασισμένες σε προσομοίωση και μελέτες περιπτώσεων από διάφορες παγκόσμιες εταιρείες και νεοφυείς επιχειρήσεις.

Επιπλέον, θα υπάρξει μια συνεδρία ανταλλαγής γνώσεων, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να παρουσιάσουν ερευνητικά αποτελέσματα και ιδέες που σχετίζονται με την ανάπτυξη καινούριων προϊόντων. Το εργαστήριο “NPD Skills” είναι μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε μέσα από την εμπειρία, να γνωρίσετε επαγγελματίες που εργάζονται στη βιομηχανία τροφίμων και να επεκτείνετε τη γνώση στον τομέα της ανάπτυξης νέων προϊόντων!»

Οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αίτησης είναι οι 13 Μαρτίου 2022 για την 1η προθεσμία, 30 Μαρτίου 2022 για την 2η προθεσμία και 24 Απριλίου 2022 για την τελική προθεσμία. Το ΙδΕΚ συμπληρώνει: «Για τη διευθέτηση σχετικής προσωπικής ενημέρωσης επικοινωνήστε με τα Εθνικά Σημεία Επαφής της Κύπρου για τo EΙC και το ΕΙΤ Δρ. Χαράλαμπο Παπατρύφωνος (Τηλ.: 22205016, Ηλ. Ταχυδρομείο: cpapatryfonos@research.org.cy) και κ. Μαρίνο Φωτιάδη (Τηλ.: 22205048, Ηλ. Ταχυδρομείο: mphotiades@research.org.cy).»

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του EIT Food.

Πάνης Πιερή