Η Robinhood λανσάρει τη δυνατότητα να κάνετε δώρο κρυπτονομίσματα

Ψάχνετε για ένα δώρο της τελευταίας στιγμής που θα προκαλέσει εντύπωση;

Η Robinhood εγκαινιάζει ένα πρόγραμμα που θα επιτρέπει την αποστολή Bitcoin, Ethereum, Dogecoin και άλλα κρυπτονομίσματα σε φίλους και συγγενείς.

Η νέα λειτουργία, η οποία θα είναι διαθέσιμη στις 22 Δεκεμβρίου, θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν έως και επτά κρυπτονομίσματα με ελάχιστη αξία 1 δολαρίου σε ολόκληρη τη χώρα (εκτός από τη Νεβάδα και τη Χαβάη, όπου το Robinhood Crypto δεν είναι διαθέσιμο).

Οι χρήστες θα λαμβάνουν ένα προσαρμοσμένο σημείωμα και μια ψηφιακή δωροκάρτα που θα τους ειδοποιεί για τα κρυπτονομίσματά τους. Μόλις αποσταλεί, ο παραλήπτης θα έχει 14 ημέρες για να αποδεχτεί το δώρο. Εάν δεν το κάνει, τα χρήματα θα επιστρέφονται στον λογαριασμό του αποστολέα.

Ενώ τα «κρυπτοχριστούγεννα» μπορεί να ακούγονται ασυνήθιστα για κάποιους, ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων τα προσθέτει στο ρεπερτόριό τους για επιλογή δώρου. Έως και ένας στους 10 Αμερικανούς σχεδιάζει να κάνει δώρο κάποιο κρυπτονόμισμα σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο αυτές τις γιορτές, σύμφωνα με έρευνα του BlockFi.

«Καθόσασταν γύρω από το τραπέζι στην Ημέρα των Ευχαριστιών και συζητούσατε για κρυπτονομίσματα με άτομα που ‘ακόμα δεν τα καταλαβαίνουν’;» έγραψε η Robinhood σε μια ανακοίνωση διαφημίζοντας την υπηρεσία. «Η δωρεά κρυπτονομισμάτων θα μπορούσε να τους βοηθήσει να κάνουν το πρώτο βήμα και να κάνουν αυτές τις συνομιλίες ευκολότερες την επόμενη χρονιά».

Η Robinhood δεν το κάνει μόνο για να ενισχύσει το Bitcoin. Οι προμήθειες από συναλλαγές κρυπτονομισμάτων αποτελούν μια ταχέως αναπτυσσόμενη πηγή εσόδων για την εταιρεία.

Το Litecoin είναι ένας άλλος τύπος κρυπτονομίσματος που η Robinhood θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν δώρο, αλλά προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν θα προσφερθεί και το δημοφιλές νόμισμα Shiba Inu. Η υπηρεσία συναλλαγών δεν αναφέρει άλλα νομίσματα διαθέσιμα για δώρο.

fortunegreece

 
1509
Thumbnail