Πρόβλημα με το Facebook σε όλο τον κόσμο – Τι αναφέρουν χρήστες

Οι αναφορές προβλημάτων άρχισαν να εμφανίζονται από το πρωί

Για νέα προβλήματα στο Facebook κάνουν λόγο οι χρήστες της εφαρμογής καθώς η αρχική τους σελίδα δεν εμφανίζει τις συνηθισμένες αναρτήσεις.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<


Οι αναφορές προβλημάτων άρχισαν να εμφανίζονται στο Down Detector -έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται για την αναφορά διακοπών λειτουργίας- γύρω στις 6:30 σήμερα το πρωί.

facebook-provlimta

Το 20% των χρηστών έχουν αναφέρει προβλήματα με την εφαρμογή, το 73% με τη ροή και το 7% με τον ιστότοπο γενικά, σύμφωνα με τους WandsWorth Times. To πρόβλημα, όπως αναφέρουν οι χρήστες στο... Twitter, είναι ότι η αρχική σελίδα δεν εμφανίζει δημοσιεύσεις από φίλους, αλλά- φαινομενικά- τυχαίες δημοσιεύσεις από σελίδες.

Ένας χρήστης έγραψε: «Το Facebook είναι εκτός λειτουργίας ή τι συμβαίνει τέλος πάντων; Χακαρίστηκε;». Ωστόσο, το Facebook δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα πρόβλημα- μέχρι στιγμής- ενώ δεν υπάρχουν και στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι έχει χακαριστεί.

Σύμφωνα πάντως, με τις αναφορές του Twitter, το ζήτημα φαίνεται να επηρεάζει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο καθώς εμφανίζει διάφορες σελίδες στην αρχική του Facebook.

protothema.gr

 
1996