Άνεργος γιος μισεί τους γονείς του για τα $100.000 που του έδωσαν

Σήμερα ο άνδρας πιστεύει ότι οι γονείς του, του έκαναν κακό, ενώ άλλοι τον αποκαλούν αχάριστο

Ένας άνδρας που είναι άνεργος εδώ και 3 χρόνια εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του απέναντι στους γονείς του επειδή του πλήρωσαν τα δίδακτρα του πανεπιστημίου, του δίνουν όσα λεφτά θέλει και έτσι θεωρεί ότι τον έχουν κακομάθει.

Ο Qiaochu Yuan έγραψε στο Twitter ότι στα γενέθλιά του η μητέρα του έδωσε ως δώρο 100.000 δολάρια και αν και δυσαρεστήθηκε δεν έδειξε την ενόχλησή του. Ο Yuan έκανε μια συζήτηση με τον εαυτό του και συνειδητοποίησε ότι ο λόγος που δεν βρίσκεται στον δρόμο και δεν πεινάει είναι επειδή τον συντηρούν οι γονείς του.

«Οι γονείς μου με προστατεύουν και μου δείχνουν την αγάπη τους με τα χρήματα» ανέφερε σε ένα από τα δεκάδες tweet.

Όπως εξηγεί, αν και οι γονείς του έχουν ήδη ξοδέψει 175.000 δολάρια για τον ίδιο, τα λεφτά απλά τελειώνουν.
Μεταξύ άλλων, οι γονείς πλήρωσαν ολόκληρα τα δίδακτρά του στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ).

«Οι γονείς μου αντί να μου δείξουν την αγάπη τους συναισθηματικά, το έκαναν μέσω χρημάτων» παραδέχεται ο νέος και εξηγεί πως αν και καταλαβαίνει γιατί το έκαναν, όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ζει στη δική του «γυάλα».
«Δεν με έβαζαν ποτέ να κάνω δουλειές. Ήμουν πολύ κακομαθημένος και τώρα συνειδητοποιώ ότι όλο αυτό μου έκανε πολύ κακό» παρατήρησε.

«Ο πατέρας σου αναβάλλει τη συνταξιοδότησή του γιατί πιστεύει ότι θα πρέπει να συνεχίσει να σε συντηρεί πληρώνοντας δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Απλά σκέψου το» έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος σχολίασε:

«Εκατομμύρια άνθρωποι ζουν με τον ίδιο τρόπο. Είναι τρομακτικό και εξοντωτικό, και αν κάποιος μου έδινε το 1/100 αυτού που έχεις ΔΩΡΕΑΝ, η ευγνωμοσύνη μου θα ήταν απεριόριστη».

sputniknews.gr