Αυτή είναι η τσιγκούνα εκατομυριούχος που τρώει γατοτροφή (VID)

Αυτή η εκατομμυριούχος ζει στη φτώχεια / Δεν αγοράζει τίποτα καινούργιο

Η 50χρονη Έιμι από το Λας Βέγκας, μπορεί να έχει 4,3 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα, αλλά από αυτά… δεν ξοδεύει τίποτα και ζει σε συνθήκες «πείνας».

Όπως δηλώνει η ίδια, κάνει τα πάντα για να ξοδεύει όσο το δυνατόν λιγότερο και τρώει μέχρι και γατοτροφή για να περιορίσει τα εβδομαδιαία της έξοδα.

«Κρατώ τον θερμοσίφωνό μου κλειστό - χρειάζομαι 22 λεπτά για να ζεσταθεί αρκετά το νερό ώστε να προλάβω να κάνω ένας ντους» δηλώνει η ίδια, ενώ επισημαίνει πως με αυτή την τακτική γλιτώνει 58 λίρες το μήνα, που γι' αυτή είναι πολλά.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Στην πραγματικότητα, η Έιμι εξοικονομεί συνολικά περίπου 160.000 ευρώ μιας και αρνείται να αγοράσει οτιδήποτε καινούργιο.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά χρησιμοποιεί το ίδιο σφουγγάρι για τα πιάτα μέχρι να διαλυθεί και το ίδιο μαχαίρι το οποίο αρνείται να ξεπλύνει με νερό.

Το σπίτι της είναι πολυτελές, αλλά αυτό της άφησε ο πρώην σύζυγός της, Μάικ Μόρεϊ, ο οποίος όχι μόνο της έδωσε το σπίτι, αλλά είναι και εκείνος που το καθαρίζει για να μπορέσει να εξοικονομήσει ακόμα περισσότερα χρήματα η Έιμι.

Η δουλειά της Έιμι απαιτεί συχνά να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες και αντί να κλείσει πτήση για εκεί, προτιμάει να οδηγεί τέσσερις ώρες κάθε φορά με το ηλικίας 17 ετών, αυτοκίνητό της!

Πηγή: Sputnik.gr