Αυτό το γιοτ νοίκιασε ο Τζόρνταν έναντι $1,2 εκ. τη βδομάδα(PICS)

Διακοπές με το O’ Pari κάνει ο Μάικλ Τζόρνταν – To Mega Yacht με ελληνική υπογραφή

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν μαζί με τη σύζυγό του Ιβέτ Πιετό και φίλους κάνει διακοπές στις δαλματικές ακτές με το υπερ πολυτελές  Mega yacht  Ο’ Pari το οποίο έχει ναυλώσει έναντι 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων την εβδομάδα. Ο Tζόρνταν, σύμφωνα με το Forbes, έχει περιουσία ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το O’ Pari   αυτό το κόσμημα της ναυπηγικής είναι το αποτέλεσμα της ελληνικής τεχνογνωσίας.

Ναυπηγήθηκε μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια στο Πέραμα.  Πίσω από το επενδυτικό αυτό εγχείρημα που κρατάει δεκαετίες, ήταν αρχικώς ο καπετάν Πάρης Δράγνης, με την εταιρεία «Golden Yachts» την οποία ίδρυσε το 1996 και στη συνέχεια έγιναν συνοδοιπόροι του, οι γιοί του Γιάννης και Βασίλης.

Το ολοκαίνουργιο Super Yacht, ναυπηγήσεως 2020,  έχει μήκος 95 μέτρα. Το συνολικό πλάτος του είναι 13,8 μέτρα με πολύ μεγάλο εσωτερικό ύψος –από κατάστρωμα σε κατάστρωμα είναι 2,9 μέτρα και όγκου 2.700 τόνων, προσφέροντας χώρους και άνεση. Έχει σπορ και φωτεινή εμφάνιση, υψηλές ταχύτητες με μέγιστη τους 21 κόμβους και ταυτόχρονα φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή, διατηρώντας την κατανάλωση καυσίμου στα ελάχιστα δυνατά επίπεδα.

J

Ο εξωτερικός σχεδιασμός περιγράφεται από λιτές γραμμές γάστρας που του δίνουν μία ξεχωριστή αεροδυναμική, κυματοειδή εμφάνιση. Ταυτόχρονα το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί με τρόπου που μεγιστοποιεί την εργονομία, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα επίπεδα κομψότητας και πολυτέλειας.

ASA

Οι υπέροχοι εσωτερικοί του χώροι, τα ψηλά καταστρώματα και η συνολική ποιότητα κατασκευής είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη/ιδιοκτήτη.

ASDA

Καθ’ όλη τη διάρκεια των φάσεων κατασκευής του M/Y O’ PARI ακολουθήθηκαν πιστά οι σύγχρονες τάσεις και ανάγκες των καλεσμένων τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο και στην ξηρά. Ως αποτέλεσμα το M/Y O’ PARI είναι εξοπλισμένο με ανέσεις επί τους σκάφους σε στυλ θερέτρου και τεχνικές καινοτομίες που στοχεύουν στη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και εμπειριών.

Κατασκευάστηκε στα Ναυπηγεία Χαλκίτη στο Πέραμα.

Ο σχεδιασμός τους φέρει την υπογραφή του διασημότερου ντιζάινερ σκαφών, Τζώρτζη Βαφειάδη.

ASSAS

Πηγή: newmoney