Έτσι 4 συνάδελφοι κέρδισαν $6 εκατομμύρια - Το χρονικό της νίκης

Τέσσερις συνάδελφοι σε νοσοκομείο του Καναδά έγιναν εκατομμυριούχοι μέσα σε μια νύχτα

Τέσσερις συνάδελφοι σε νοσοκομείο του Καναδά έγιναν εκατομμυριούχοι μέσα σε μια νύχτα. Οι Heewon (Theresa) Choi, Melanie Nolan και οι δύο άλλοι ανώνυμοι συνάδελφοί τους στο Royal Columbian Hospital στο New Westminster της Βρετανικής Κολομβίας, κέρδισαν το τζάκποτ Lotto 6/49 τις Απόκριες, εξασφαλίζοντάς τους το κορυφαίο έπαθλο των 6 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την British Columbia Lottery Εταιρεία.

Η Choi, ο «καπετάνιος της ομάδας» του group της, και οι συνάδελφοί της έπαιζαν λαχείο για περίπου έναν χρόνο πριν από τη μεγάλη νίκη τους, χρησιμοποιώντας συχνά ημερομηνίες γέννησης και επετείους για να επιλέξουν τους αριθμούς τους.

>>> Διαβάστε επίσης:  Πωλείται ένα ολόκληρο χωριό στην Κύπρο προς €15 εκατομμύρια <<< 

 

Το χρονικό της νίκης

Η ομάδα διαπίστωσε ότι είχαν κερδίσει αφού ο Choi σάρωσε το εισιτήριό τους – το οποίο αγοράστηκε σε ένα τοπικό φαρμακείο – στην εφαρμογή της λαχειοφόρου αγοράς ενώ βρίσκονταν στο γραφείο.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», θυμάται. «Το έδειξα αμέσως στη Μελάνι που κάθεται ακριβώς δίπλα μου». «Νόμιζα ότι ήταν 6.000 $ όταν μου το έδειξε», προσέθεσε η Nolan. Η Choi είπε ότι όταν οι άλλοι συνάδελφοί τους εμφανίστηκαν για τη βάρδια τους και έμαθαν για το τζάκποτ, «πίστευαν ότι ήταν αστείο».

«Πάντα ονειρευόμουν να είμαι εκατομμυριούχος, νιώθω σαν να είμαι σε ένα όνειρο», είπε. Σύμφωνα με την ομάδα, σκοπεύουν να γιορτάσουν την καλή τους τύχη με ένα ωραίο γεύμα μαζί.

Η Nolan είπε ότι σκοπεύει να δωρίσει μερικά από τα κέρδη της στο Royal Columbian Hospital Foundation, καθώς και ενδεχομένως να επιστρέψει στο σχολείο.

>>> Διαβάστε επίσης: Πανά στην Brief: Αναμένουμε καταιγιστικές εξελίξεις με τα εμβόλια <<<

Οι νικητές αριθμοί ήταν 5, 8, 18, 22, 41 και 48. Το γκρουπ κέρδισε και τους έξι αριθμούς στο εισιτήριο νίκης τους. Η νίκη των εργαζομένων στο νοσοκομείο ήρθε μόλις μια εβδομάδα αφού ένας άντρας της Βρετανικής Κολομβίας κέρδισε 2 εκατομμύρια δολάρια μετά την αγορά ενός εισιτηρίου λαχειοφόρων αγορών 1 $.

Ο Μπραντ Ρόουαν, κάτοικος του Ναναΐμο, κέρδισε μετά την αγορά εισιτηρίου BC / 49 με τους τυχερούς αριθμούς: 6, 22, 26, 32, 38 και 45, σύμφωνα με την εταιρεία λαχειοφόρων αγορών. «Τότε κάλεσα το αφεντικό μου – του είπα ότι θα πήγαινα να πάρω ρεπό», είπε ο Ρόουαν.

Πηγή: In.gr