Έξαλλος πελάτης καταγγέλλει «ληστεία» για 2... βότκες (Βίντεο)

«Κάποιος να καλέσει την αστυνομία, με χρέωσαν 39 λίρες για δυο βότκες!»

Έξαλλος έγινε ο πελάτης ενός μαγαζιού στην Αγγλία, αφού πλήρωσε «χρυσά» δυο ποτήρια βότκα με λεμόνι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος, πηγαίνοντας σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, έχει πληρώσει για ποτό ή φαγητό περισσότερα χρήματα απ' ότι συνήθως.

Όμως να πληρώσει 39 λίρες για δυο βότκες, είναι μάλλον... τσιμπημένο. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του TikTok @yourboymoyo κατήγγειλε, μέσω βίντεο στο tik tok πως πλήρωσε 39 λίρες για δυο ποτήρια βότκα με λεμόνι.

Μάλιστα, ανέφερε έξαλλος στο βίντεο πως για κάτι τέτοιο πρέπει να... καλέσει κάποιος την αστυνομία, χαρακτηρίζοντας «ληστεία» αυτό που του συνέβη. «Κάποιος να τηλεφωνήσει στους αρμόδιους. Να καλέσει την αστυνομία, με έχουν κλέψει. Θέλω να αναφέρω μια ληστεία», έλεγε στο βίντεο.

«Έχω παραπονεθεί ότι το Λονδίνο ήταν ακριβό στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Χρειάστηκε δυο μέρες ο εγκέφαλός μου για να επεξεργαστεί αυτό που έγινε», φώναζε στο βίντεο.

@yourboymoyo CALL THE COPS!! #london #expensive #relatable #rich #bar ♬ original sound - Moyo


«Ήδη από τη Monopoly, ξέρω ότι το Mayfair είναι το πιο ακριβό. Ήταν δωρεάν τα ποτά στο μπαρ, επειδή με είχαν καλέσει εδώ και περνούσα καλά. Ωστόσο κάποια στιγμή τα δωρεάν ποτά τελείωσαν και έπρεπε να πληρώσουμε αυτό που θα πίναμε στη συνέχεια. Τότε είπα στον φίλο μου, ας πάρουμε από μια βότκα λεμόνι, πόσο ακριβό να είναι αυτό το ποτό; Όταν είδα ότι κοστίζει 39 λίρες, είπα τι; Αυτή η βότκα πρέπει να "θεραπεύει τον καρκίνο". Είστε τρελοί ρε; σχεδόν 40 λίρες!», τόνισε.

Πηγή: Gazzetta.gr