Χριστούγεννα: €55 για Αθήνα, €353 για Νέα Υόρκη, €107 για Λονδίνο

Αν είστε αισιόδοξοι ότι μέχρι τα Χριστούγεννα τα πράγματα θα είναι καλύτερα τότε ίσως τώρα να είναι η ώρα για εισιτήριο

Αν και τα Χριστούγεννα είναι τέσσερεις μήνες μακριά, υπό άλλες συνθήκες και υπό άλλες καταστάσεις, μια μεγάλη μερίδα των πολιτών θα είχαν ήδη προγραμματίσει τα ταξίδια τους  για τις διακοπές των Χριστουγέννων. 

>>> Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι μισθοί ΠτΔ, ΠτΒ, Υπουργών και άλλων αξιωματούχων <<<

Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας Covid19 καθώς και των μέτρων που εφαρμόζονται ανά το παγκόσμιο ο κόσμος είναι διστακτικός για να ταξιδέψει. Από την μια δεν θέλει να ρισκάρει την υγεία του και από την άλλη τα μέτρα αλλά και οι υποχρεωτικές καραντίνες που ισχύουν για διάφορες χώρες λειτουργούν αποτρεπτικά στο να προγραμματιστούν ταξίδια, κυρίως όταν αυτά αφορούν διακοπές και όχι για επαγγελματικούς λόγους. 

Όμως αν είστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν, ότι ο ιός θα υποχωρήσει και τα μέτρα θα χαλαρώσουν, ίσως τώρα είναι η ώρα να κλείσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο για τον προορισμό που επιθυμείτε να περάσετε τα Χριστούγεννα. Αλλά θα πρέπει την ίδια ώρα να είστε έτοιμοι να πάρετε το ρίσκο αφού ενδεχομένως η κατάσταση να μην αλλάξει… 

>>> Διαβάστε επίσης: Επεκτείνεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους <<<

Οι τιμές εμφανίζονται για τους περισσότερους προορισμούς πέραν από ελκυστικές. 

Για παράδειγμα για Αθήνα ένα 4ήμερο ταξιδάκι, με αναχώρηση από Λάρνακα παραμονή Χριστουγέννων και επιστροφή 28 Δεκεμβρίου εντοπίζονται εισιτήρια από 55 ευρώ.  

Για Λονδίνο, επίσης από Λάρνακα 23 Δεκεμβρίου μέχρι 28 Δεκεμβρίου εντοπίζονται εισιτήρια γύρω στα 107ευρώ

Αν είστε πιο τολμηρός και προτιμάτε υπεραντλατικό ταξίδι, τότε μια βόλτα για μια βδομάδα στην Νέα Υόρκη ίσως να είναι ό,τι καλύτερο αφού εντοπίζονται εισιτήρια από Λάρνακα (23/12 με 29/12) από 353 ευρώ ή αν ακόμη προτιμάτε Πρωτοχρονιά (29/12 με 5/1) είναι κατά 10 ευρώ φθηνότερα, δηλαδή 343ευρώ.