Η πιο δημοφιλής (και ακριβοπληρωμένη) γάτα στον κόσμο (VIDEO)

Ο Coby the Cat έχει κερδίσει εκταμμύρια θαυμαστές - Βγάζει πολλά λεφτά από την πρώθηση προϊόντων

Ο Coby, που είναι ράτσας British Shorthair - μια ράτσα που φημίζεται για την ήρεμη ιδιοσυγκρασία των ζώων της και την καλή τους  φύση- κέρδισε γρήγορα θαυμαστές όταν έκανε τον ντεπούτο του πριν από λίγα χρόνια στο Instagram.

Στη πορεία έγινε πρωτοσέλιδο σε διάφορα σάιτ κερδίζονταν τον τίλτο του πιο όμορφου γάτου στον κόσμο. Μερικοί επέλεξαν να τον κάνουν μέχρι και τατουάζ στο σώμα τους ενώ εταιρείες έφτιξαν μέχρι και την λούτρινη εκδοχή του. 

Έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram. Θα τον βρείτε ως @cobythecat και αυτή την στιγμή έχει 1,8 εκατομμύρια οπαδούς.

>>Διαβάστε επίσης: Αγοράζοντας αυτό το σκάφος παίρνεις δώρο τη Bugatti Chiron - ΦΩΤΟ

Σύντομα οι κηδεμόνες του άρχισαν να λαβάνουν κλήσεις από μεγάλες εταιρείες τροφής για γάτες που τους ζητούσαν να φωτογραφίζουν τον Coby για τις καμπάνιες τους ή για τις συσκευασίες των προϊόντων τους.

O Coby έγινε μέχρι και ο γάτος-σήμα κατατεθέν για τα pet playlist του Spotify και πρωταγωνίστησε σε καμπάνιες vegan καλλυντικών.

Το πιο τρελό ήταν υπήρξε και ο πρωταγωνιστής σε μια καμπάνια ενθάρυνσης του κοινού σχετικά με την αιμοδοσία. Κοντολογίς, η Ρεμπέκα και ο Τζον, οι κηδεμόνες του, βγάζουν πιο πολλά λεφτά από τον Coby απ ότι έβαγαζαν από τις κανονικές τους δουλειές γεγονός που τους οδήγησε να ασχοληθούν με την προώθηση του γάτου τους ως μοντέλου ως βασική τους ενασχόληση.

Πηγή: BuzzFeedVideo/Lifo