ΗΠΑ: Άνοιξε τον λογαριασμό του και βρήκε 2,45 $δις από λάθος

Για τη Bank of America, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λάθη που αφορούν λογαριασμούς πελατών

Λίγες ημέρες αφότου η Citigroup πρωταγωνίστησε στα πρωτοσέλιδα στέλνοντας από λάθος 900 εκατ. δολάρια σε μια ομάδα δανειστών της Revlon, πελάτης της Bank of America στη Μασαχουσέτη άνοιξε τον λογαριασμό του για να βρει ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσό: 2,45 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Δυστυχώς όμως για εκείνον τα χρήματα δεν ήταν ποτέ πραγματικά στον λογαριασμό του και η χαρά του αποδείχθηκε πρόσκαιρη.

«Ήταν ένα σφάλμα στην εμφάνιση του λογαριασμού και τίποτα περισσότερο από αυτό», δήλωσε εκπρόσωπος της Bank of America, το οποίο όπως πρόσθεσε διορθώθηκε.

>>> Διαβάστε ακόμη: 4ήμερη εργασία και στην Κύπρο; - Τι λένε ΟΕΒ, ΚΕΒΕ, ΣΕΚ και ΠΕΟ <<<

Ο πελάτης Μπλεζ Αγκουάιρ, ψυχίατρος στο επάγγελμα, δήλωσε ότι εξαρχής πίστευε πως η τράπεζα θα ανακαλύψει το σφάλμα. Όταν αυτό δεν συνέβη, επικοινώνησε ο ίδιος με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων για να ρωτήσει σχετικά με τα μυστηριώδη χρήματα που εμφανίζονται στον λογαριασμό του, τόσο όταν έμπαινε από τον υπολογιστή όσο και από το κινητό του.

Για τη Bank of America, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λάθη που αφορούν λογαριασμούς πελατών. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η τράπεζα είχε ένα προσωρινό πρόβλημα, με κάποιους πελάτες να βλέπουν ανακριβή υπόλοιπα. Αυτά τα λάθη, ωστόσο, δεν ήταν τόσο επικερδή όσο τα 2,45 δις δολάρια του Αγκουάιρ: Οι λογαριασμοί τους έδειχναν υπόλοιπο 0.

(newmoney.gr)