Ήταν εκατομμυριούχος εδώ κι 1 μήνα & δεν το ήξερε-Ποιος ο λόγος

Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα το τυχερό δελτίο μέχρι που πήγα να αγοράσω ένα καινούριο, είπε ο τυχερός Αυστραλός

Ένας άντρας από το Μπούργουντ Ιστ της Μελβούρνης τριγυρνούσε έναν ολόκληρο μήνα, αγνοώντας ότι είναι εκατομμυριούχος, αφού δεν είχε βρει τον χρόνο να κοιτάξει το δελτίο λόττο που είχε παίξει.

Ο τυχερός Αυστραλός είχε παίξει το τυχερό δελτίο του TattsLotto το Σάββατο, 18 Ιούλη 2020, κερδίζοντας 1.053.905 δολάρια Αυστραλίας ή περίπου 641 χιλ. ευρώ.

>>> Διαβάστε επίσης:  Ψάχνετε ευκαιρία; Πουλά αυτοκίνητα από €200 η Τράπεζα Κύπρου-ΦΩΤO <<<

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα το τυχερό δελτίο, μέχρι που πήγα να αγοράσω ένα καινούριο. Είδα το παλιό στο πορτοφόλι μου και σκέφτηκα ότι καλύτερα να το κοιτάξω στο μηχάνημα. Όταν άκουσα τον ήχο, σκέφτηκα “Τι στο καλό!” Πρέπει να έχω κερδίσει 20 δολάρια ή κάτι τέτοιο!» είπε ο τυχερό άντρας.

«Τελικά, μου είπαν ότι είχα κερδίσει πολύ περισσότερα από 20 δολάρια. Αγοράζω ένα δελτίο περίπου κάθε δεκαπενθήμερο, αλλά αυτό τον μήνα ήμουν αφηρημένος με όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κορονοϊό κι έτσι δεν είχα πάει να αγοράσω άλλο» συνέχισε ο τυχερός άντρας από τη Μελβούρνη.

Όταν ρωτήθηκε πώς σκοπεύει να απολαύσει την καινούρια του ζωή ως εκατομμυριούχος, αποκάλυψε ότι ήδη έψαχνε ν’ αγοράσει το σπίτι των ονείρων του.

>>> Διαβάστε επίσης:  Φωτογράφοι: Στο τελικό στάδιο η θεσμοθέτηση του επαγγέλματος τους <<<

«Δεν μπορούμε να βγούμε να κοιτάξουμε για σπίτια προς το παρόν, αλλά θα συνεχίσω την αναζήτηση στο διαδίκτυο. Κι όταν λήξει το lockdown, θα είμαι έτοιμος!» είπε ο άντρας.

Πηγή: Sputnik.gr