Κέρδη πάνω από €3,6 εκατ. σε 1 μήνα για διαδικτυακούς παίκτες

Οι υψηλές ανταμοιβές στα τουρνουά αποδίδονται στην ανάπτυξη του κλάδου εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού

Περισσότερα από 3,6 εκατ. δολάρια αποκόμισαν οι παίκτες που συμμετείχαν σε διαδικτυακά τουρνουά βίντεο παιχνιδιών σε διάστημα ενός μηνός, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η ιστοσελίδα SafeBettingSites. Το ποσό αυτό αφορούσε το διάστημα 17 Ιουλίου και 17 Αυγούστου και καταβλήθηκε σε 2.591 παίκτες που συμμετείχαν σε συνολικά 183 τουρνουά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το μεγαλύτερο συνολικό ημερήσιο ποσό ήταν τα 923.702 δολάρια στις 19 Ιουλίου. Στις 26 Ιουλίου υπήρξε η 2η μεγαλύτερη ημερήσια καταβολή με 660.099 δολάρια, ενώ από την άλλη πλευρά, η χαμηλότερη πληρωμή πραγματοποιήθηκε στις 14 Αυγούστου με μόλις 300 δολάρια.

>>> Διαβάστε ακόμη: Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι άνθρωποι όλων των εποχών(Φώτος)

Οι υψηλές ανταμοιβές στα τουρνουά αποδίδονται στην ανάπτυξη του κλάδου εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Σύμφωνα με την σχετική έκθεση:

«Με την κρίση και τα μέτρα κοινωνικού αποκλεισμού υποχώρησε η δραστηριότητα των καταναλωτών, ενώ περιόρισαν πολλούς ανθρώπους στα σπίτια τους. Τα παιχνίδια προσφέρουν μια ελκυστική εναλλακτική για τους ανθρώπους που αναζητούν κοινωνική αλληλεπίδραση. Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των παικτών σε διαφορετικές πλατφόρμες αυξήθηκε».

Η ιστοσελίδα SafeBettingSites κατέγραψε τα πέντε κορυφαία τουρνουά με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο. Το τουρνουά Hearthstone είχε το υψηλότερο χρηματικό έπαθλο στα 500.000 δολάρια και ακολούθησε το τουρνουά Arena of Valor με 350.000 δολάρια. Στην τρίτη θέση, βρίσκεται το Dota 2 με έπαθλο 170.000 δολάρια, το Chess 24 καταλαμβάνει την τέταρτη θέση με 150.000 δολάρια, με το Call of Duty: TheWarzone να κλείνει την πεντάδα με 111,999 δολάρια.

newmoney.gr