Κέρδισε 5 φορές το λαχείο, αλλά τα πλούτη του κατέστρεψαν τη ζωή

Πώς τα εκατομμύρια του κατέστρεψαν τη ζωή. Όσα αφηγείται Αυστραλός εκατομμυριούχος για τη φυλακή, τα ψυχολογικά και την ενδοοικογενειακή βία.

Έγινε εκατομμυριούχος, φυλακίστηκε, υπέφερε από ψυχική ασθένεια, έχασε τη σύντροφό του και τους φίλους του: αυτή είναι, με λίγα λόγια, η ζωή ενός 47χρονου που κέρδισε πέντε φορές το λαχείο.

Ο 47χρονος Κάρλο Μασέτι, που ζει στο Σίνδεϋ, έγινε πλούσιος κερδίζοντας πέντε φορές μέσα σε τρεις μήνες (!) σε λοταρία. Ωστόσο, η ιστορία του δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι αυτά τα απροσδόκητα κέρδη τού κατέστρεψαν τη ζωή, λέγοντας πως όλα πήραν την «κάτω βόλτα» με το που ξεκίνησαν να έρχονται τα χρήματα πριν εννιά χρόνια. Μεταξύ όλων των δυσκολιών που αντιμετώπισε είναι και η κατηγορία της πρώην συντρόφου του, με την οποία ήταν μαζί για πέντε χρόνια, για επίθεση.

Ωστόσο, η υπόθεση έκλεισε το 2018 καθώς η 30χρονη δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, με τη δικαιολογία πως επέστρεψε πίσω στην πατρίδα της. «Πήγα στην κόλαση και ξαναγύρισα. Ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή μου. Δεν έχω νιώσει πιο ντροπιασμένος» έχει δηλώσει ο Μασέτι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Daily Star».

Μάλιστα, όλη αυτή η δικαστική περιπέτεια έφερε και ψυχολογικά προβλήματα στον 47χρονο, ο οποίος διαγνώστηκε λίγο μετά με Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες και κατάθλιψη. Επίσης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και οδηγήθηκε στη φυλακή όπου όπως λέει ο ίδιος στοχοποιήθηκε από άλλους κρατούμενους λόγω της οικονομικής του κατάστασης.

«Μου συμπεριφέρονταν σαν σκυλί... Δεν το πιστεύω πως η αστυνομία δεν μπόρεσε να δεχθεί ότι η μερικές φορές αγενής συμπεριφορά μου οφειλόταν στη διπολική διαταραχή μου» διηγείται ο ίδιος

Σαν να μην έφταναν τα υπόλοιπα, ο ίδιος αποκαλύπτει πως τα πλούτη τού στέρησαν και τους φίλους καθώς όλοι «ήθελαν τα χρήματά μου».

«Δεν τους κερνούσα ποτέ και δεν τους έδινα χρήματα, αυτή ήταν η επιλογή μου. Δεν τους άρεσε και απογοητεύτηκαν. Αλλά εγώ σκέφτηκα ότι "εάν δεν με σέβεσαι, τότε ας μην είσαι φίλος μου"». Ο Κάρλο Μασέτι είχε κερδίσει περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ στο παιχνίδι λαχειοφόρων αγορών Powerball.

Πηγή: Sputnik.gr