Κούμπαν: Η έπαυλη $19 εκ. του αντικομφορμιστή δισεκατομμυριούχου

Ο Κούμπαν δεν ξοδεύει υπέρογκα χρηματικά ποσά για να αγοράσει ακίνητα και επαύλεις

Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος Μαρκ Κούμπαν ήταν επιχειρηματίας ήδη, από την ηλικία των 12 ετών όταν ξεκίνησε να πουλά σπάνια νομίσματα και γραμματόσημα.

Αφού αποφοίτησε από το κολέγιο, εργάστηκε για μερικά χρόνια σε ένα κατάστημα λιανικής λογισμικού ώσπου λίγο αργότερα, άνοιξε τη δική του εταιρεία τη MicroSolutions, η οποία πουλήθηκε το 1990 για 6 εκατομμύρια δολάρια. Από την εν λόγω συμφωνία, ο Κούμπαν κέρδισε 2 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την ίδρυση της επόμενης εταιρείας του Broadcast.com το 1999, η επιχείρηση αναπτύχθηκε έως ότου πουλήθηκε στην Yahoo! για 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Γνωστός για τη λήψη έξυπνων αποφάσεων, ο Κούμπαν πούλησε τις μετοχές του αμέσως μετά και έβγαλε 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά πριν από την έκρηξη του Dotcom. Με καθαρή περιουσία άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο μεγιστάνας έχει ξοδέψει εκατομμύρια για να αγοράσει μια ομάδα NBA, ιδιωτικά τζετ, κινηματογραφικές αίθουσες τέχνης και πολλά ακόμη.

Είναι αλήθεια ωστόσο, πως ο Κούμπαν δεν ξοδεύει υπέρογκα χρηματικά ποσά για να αγοράσει ακριβά ακίνητα και επαύλεις, παρόλα αυτά, πριν από μερικά χρόνια, αγόρασε ένα πολυτελές σπίτι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Πρόκειται για μια παραθαλάσσια κατοικία στην Καλιφόρνια αξίας 19 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πιο αναλυτικά, και σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το therichest, λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2018, ο Κούμπαν απέκτησε ένα ακίνητο στην Laguna Beach της Νότιας Καλιφόρνια. Είναι ένα από τα συνολικά, 13 ακίνητα που υπάρχουν στο The Montage, μια αποκλειστική περιφραγμένη γειτονιά που προσφέρει περιορισμένες κατοικίες.

Το σπίτι κατασκευάστηκε το 2010 και για πρώτη φορά, έβαλε πωλητήριο τον Ιανουάριο του 2018 για 25,995 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, έπειτα από πολλές διαπραγματεύσεις, ο Κούμπαν αγόρασε το εν λόγω ακίνητο, για 19 εκατομμύρια δολάρια. Ήταν η υψηλότερη πώληση στην κοινότητα Montage Residences για το 2018.

Σχεδιασμένο με αμέτρητες ανέσεις

Με 6 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια, το αρχοντικό προσφέρει πανοραμική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Διαθέτει επίσης, και άλλα δωμάτια όπως γραφείο, βιβλιοθήκη, σινεμά και γυμναστήριο.

newmoney.gr