Κρουαζιέρα στο Αιγαίο για τους αγαπημένους Εμίρηδες του Ερντογάν

500 βαλίτσες, 2 φορτηγά εξοπλισμό και 180 άτομα προσωπικό!

Η Βασιλική Οικογένεια του Κατάρ – και εκ των βασικών χρηματοδοτών του καθεστώτος Ερντογάν – έφτασε στην Τουρκική Μύκονο, το Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός) με ένα αεροσκάφος τζάμπο και προσωπικό 180 ατόμων.

Στα προσωπικά του αντικείμενα συγκαταλέγονται, δυο φορτηγά γεμάτα εξοπλισμό, 500 βαλίτσες και δεξαμενές κατάδυσης – μεταξύ άλλων.

Χρειάστηκαν δύο ώρες για να ξεφορτώσουν τις αποσκευές και τα… απαραίτητα για τις διακοπές της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ.

>>>Διαβάστε ακόμη: Ζήστε σαν την Marilyn έναντι μερικών χιλιάδων στο Beverly Hills <<<

Η φήμη για την έλευση του υψηλού καλεσμένου ξεκίνησε όταν η Katara, το super yacht αξίας 124 εκατομμυρίων δολαρίων του Εμίρη, αγκυροβόλησε στο Μπόντρουμ στις 31 Αυγούστου.

Λέγεται ότι με το τζετ που προσγειώθηκε χθες, ήρθε ένας από τους αδελφούς του Εμίρη ήρθε με τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά του.

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο
«Θα φύγουν για κρουαζιέρα με το Katara»,
ανέφερε πηγή με γνώση του θέματος στην εφημερίδα Hurriet.

Η ασφάλεια κράτησε τον κόσμο σε απόσταση ασφαλεία όταν η οικογένεια έφτασε στο λιμάνι, και οι σειρήνες ούρλιαζαν κατά την είσοδο τους στο σκάφος.

Χωρίς σοφέρ, ο αδερφός του Εμίρη οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητό του το οποίο  ακολουθούσαν 8 SUV ασφαλείας και 9 μίνι λεωφορεία.

>>>Διαβάστε ακόμη: Έλον Μασκ: Το βρώμικο μυστικό του Mr. Tesla <<<

Μόλις επιβιβάστηκε στο σκάφος, άρχισε να παίζει με το μωρό του και μετά από λίγο, μπήκε μέσα για να παρακολουθήσει τηλεόραση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Μέσα στους 180 παρευρισκόμενους, που επιβιβάστηκαν στο «πλωτό παλάτι», υπήρχαν ιδιωτικοί μάγειρες, νταντάδες των παιδιών, ασφάλεια, εκπαιδευτές σκαφάνδρων, σερβιτόροι και σερβιτόρες και το προσωπικό του σκάφους.

>>>Διαβάστε ακόμη: Νίκι Χίλτον & Τζέιμς Ρότσιλντ - Δύο δυναστείες σε μία <<<

Η ημερομηνία αναχώρησης της βασιλικής οικογένειας από το Μπόντρουμ είναι άγνωστη.

Η Katara, που χτίστηκε από ένα γερμανικό ναυπηγείο Lürssen το 2010, είναι το μεγαλύτερο 25ο mega γιοτ στον κόσμο. Το άλλο μεγάλο σκάφος του Emir, το Al Lusail, βρίσκεται επίσης στο Bodrum. Ο Al Lusail, το μεγαλύτερο 27ο μέγα γιοτ μήκους 123 μέτρων, αναμένεται να συνοδεύσει την Katara στο μπλε ταξίδι.

Πηγή: newmoney