Με αυτό τον τρόπο θα βγάζεις 50% πιο πολλά λεφτά

Τι συμβουλεύει μεγιστάνας

«Μπορεί να έχεις όλη τη διανοητική ικανότητα του κόσμου, αλλά θα πρέπει να είσαι σε θέση να τη μεταδώσεις» προειδοποιεί ο δισεκατομμυριούχος, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα των ικανοτήτων στην επικοινωνία.

Ο θρυλικός επενδυτής Γουόρεν Μπάφετ συμβουλεύει, όσους νέους ενδιαφέρονται, να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στην επικοινωνία, προκειμένου να κερδίσουν περισσότερα χρήματα.

«Ο μοναδικός εύκολος τρόπος να κερδίσεις 50% παραπάνω από ό,τι βγάζεις τώρα […] είναι εξασκώντας τις ικανότητες επικοινωνίας, τόσο γραπτώς όσο και προφορικώς» λέει ο Μπάφετ σε ένα βίντεο που ανέβασε στο LinkedIn, σύμφωνα με το CNBC.

«Εάν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις, είναι σαν να κλείνεις το μάτι σε ένα κορίτσι μέσα στο σκοτάδι: δεν γίνεται τίποτα. Μπορείς να έχεις όλη τη διανοητική ικανότητα του κόσμου, αλλά θα πρέπει να είσαι σε θέση να τη μεταδώσεις. Και η μετάδοση είναι επικοινωνία» προσθέτει ο δισεκατομμυριούχος, του οποίου η περιουσία υπολογίζεται στα 105,5 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιδρυτής της Berkshire Hathaway έχει απευθυνθεί στους νέους για τη σημασία των επικοινωνιακών ικανοτήτων.

Έναν χρόνο πριν, ο Μπάφετ έδωσε σε απόφοιτους του Πανεπιστημίου Nebraska Lincoln 5 συμβουλές, συμπεριλαμβανομένης κι εκείνης να επικοινωνούν σωστά.

Επίσης, τους είπε να βρουν μια δουλειά που «ανυπομονούν να πηγαίνουν κάθε μέρα», να διαβάζουν περισσότερο και να εκτιμούν ποιοι είναι, καθώς και να μην μετρούν την επιτυχία με τα λεφτά ή τη δόξα.

Πηγή: Sputniknews.gr