Μποξέρ πούλησε τις κάλτσες της για 550 ευρώ (Φώτος-Βίντεο)

Πούλησε τις κάλτσες από την προπόνησή της σε επίμονο θαυμαστή της για 550 ευρώ

Η αήττητη επαγγελματίας μποξέρ Ebanie Bridges, που είναι γνωστή ως Blonde Bomber, κέρδισε τα πιο εύκολα, πιθανότατα, χρήματα της ζωής της, αφού δέχθηκε να πουλήσει τις κάλτσες από την προπόνησή της σε επίμονο και απελπισμένο Βρετανό θαυμαστή της για 550 ευρώ!Ο τύπος, όπως έγραψε η ίδια στο Twitter, ζήτησε τις κάλτσες της όπως ήταν, χωρίς να πλυθούν, «βρώμικες και δύσοσμες».

>>> Διαβάστε επίσης: 8,3 δισ. δολάρια δίνει η Τουρκία για τον στρατό της/Πόσα η Ελλάδα <<<

«Τι να το κάνεις το OnlyFans όταν έχεις βρώμικες κάλτσες;», έγραψε η μποξέρ. 

Η Bridges, μάλιστα, που είναι από την Αυστραλία, σχολίασε πως οι οπαδοί του μποξ από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι «οι καλύτεροι, αλλά και οι πιο περίεργοι»

Ένας άλλος, για παράδειγμα, που ομολόγησε πως είναι «λίγο χαμένος», προσφέρθηκε να της στείλει χρήματα χωρίς να πάρει τίποτα σε αντάλλαγμα, για να την παρακαλέσει, τελικά, να του στείλει μια φωτογραφία των ποδιών της, επίσης για 550 ευρώ.

«Το περίεργο είναι ότι παίρνω πολύ περισσότερα αιτήματα για κάλτσες απ' ό,τι για εσώρουχα», τόνισε η Blonde Bomber. «Λοιπόν, είναι περίεργο. Είναι ένα παζάρι αν με ρωτήσεις. Αρχικά ήμουν απογοητευμένη που δεν ήθελαν να τους δώσω αυτόγραφο. Δεν υπάρχουν αγώνες αυτήν τη στιγμή. Πρέπει να βγάλω χρήματα με κάποιον τρόπο. Έχω εισερχόμενα μηνύματα από άτομα που ενδιαφέρονται για βρώμικες κάλτσες, ιδρωμένα προπονητικά εργαλεία και γυμνές φωτογραφίες των ποδιών μου, αλλά όχι για εσώρουχα», πρόσθεσε.