Πωλείται έπαυλη των €4,5 εκατ. κοντά στο ΓΣΠ (ΦΩΤΟΣ)

Δείτε τι περιλαμβάνει η έπαυλη - Όλες οι πληροφορίες

Προς πώληση, μέσω της Altamira, βρίσκεται μια διώροφη πολυτελής έπαυλη στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Altamira, η επαυλη βρίσκεται σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην ενορία Άπ. Βαρνάβας και Άγ. Μακάριος του Δήμου Στροβόλου ενώ επίσης βρίσκεται σε απόσταση περί τα 1.3 χιλιόμετρα δυτικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού και περί τα 2 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Σταδίου Γ.Σ.Π.

δσω

Όπως αναφέρεται, πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία, με διαχρονικά υψηλή ζήτηση για ακίνητα, λόγω της ελκυστικότητας και της προσπελασιμότητας της, με το «The Mall of Cyrpus» και το «ΙΚΕΑ» να βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση.

ΩΒ

Όπως σημειώνει η Altamira, η έπαυλη έχει ανεγερθεί εντός τεσσάρων συνεχόμενων οικοπέδων, τα οποία εφάπτονται επί εγγεγραμμένου δημόσιου δρόμου στο νότιο σύνορό τους, με πρόσωπο περί τα  92 μέτρα. Ανεγέρθηκε περί το 2010 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι εξαιρετικό με υλικά υψηλής ποιότητας.

ασψ

ωδσ<

ωσ

Σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει η έπαυλη, η Altamira αναφέρει ότι η έπαυλη αποτελείται από είσοδο, σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, γραφείο, γκαρνταρόμπα, κουζίνα, πρόχειρη τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, πλυσταριό, κελάρι, αποχωρητήριο, και αποχωρητήριο προσωπικού στο ισόγειο.

ωσδ<

φβζφ

Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κυρίως en-suite, με jacuzzi & γκαρνταρόμπα, ενώ τα άλλα με ξεχωριστό μπάνιο και δωμάτιο γυμναστηρίου. Στο υπόγειο διαθέτει δωμάτιο υπηρεσίας με κουζίνα, αποχωρητήριο με ντους, δωμάτιο home cinema, τραπεζαρία, γυμναστήριο, δωμάτιο σάουνας, αποθήκη κήπου, server room, κάβα και μηχανοστάσιο.

ωσ<

Εξωτερικά διαθέτει βοηθητική οικοδομή, ψησταριά, πισίνα, κήπο και καλυμμένο χώρο στάθμευσης για 4 αυτοκίνητα. Η βοηθητική οικοδομή αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα και αποχωρητήριο με ντους στο ισόγειο.

ωσδ<

Καταληκτικά η Altamira σημειώνει ότι το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 696 τ.μ (περίπου), του υπογείου σε 270 τ.μ. (περίπου) των καλυμμένων βεραντών σε 281 τ.μ (περίπου), της βοηθητικής οικοδομής σε 93 τ.μ (περίπου) και του χώρου στάθμευσης σε 97 τ.μ (περίπου).

βφζδ

ωσ<

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Altamira και στο brochure της έπαυλης ΕΔΩ.