Το πρωί τράκαρε και το βράδυ έγινε εκατομμυριούχος

Η τύχη χαμογέλασε σε άνδρα από τις ΗΠΑ

Ιδιαίτερες ψυχολογικές μεταπτώσεις είχε το τελευταίο 24ωρο για έναν άνδρα από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, ο οποίος είδε τη μέρα του να ξεκινά πολύ άσχημα, προτού τελικά η τύχη του χαμογελάσει.

Πηγαίνοντας προς τη δουλειά του με το καινούριο του αυτοκίνητο, ο Άντονι Ντάουι ενεπλάκη σε ατύχημα με δύο ελάφια.

Ο τραυματισμός των δύο ζώων αλλά και ζημιές στο όχημά του τον λύγισαν, με τον άνδρα να ζητεί από τους εργοδότες του να επιστρέψει στο σπίτι, όπου αποκοιμήθηκε.

Ξυπνώντας έπειτα από κάποιες ώρες, ο Ντάουι αποφάσισε να ελέγξει τους λαχνούς που είχε αγοράσει, διαπιστώνοντας ότι κέρδισε ένα εκατ. δολ. στο τυχερό παιχνίδι Mega Millions.

 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Η χαρά του διπλασιάστηκε, όταν διπλασιάστηκαν και τα κέρδη του, χάρη σε μια επιλογή που προσφέρει το παιχνίδι.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους γονείς του, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που είχαν μάθει για το τροχαίο ατύχημα, λίγες ώρες πριν.

Ο Ντάουι κάνει ήδη σχέδια για το πώς θα ξοδέψει τα χρήματα που κέρδισε, τα οποία μετά φόρων ανέρχονται σε 1,4 εκατ. δολ.

«Θα διορθώσω πράγματα στο σπίτι της μητέρας και του πατέρα μου, θα φτιάξω το αυτοκίνητό μου, θα το ξεπληρώσω και θα πληρώσω το αυτοκίνητο της ανιψιάς μου» δήλωσε, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να αποταμιεύσει το υπόλοιπο ποσό.

Πηγή: Naftemporiki.gr